üdv tengyely!
Bármilyen kérdésed van nyugodtan fordulj hozzám. Minden a kisújamban van . Én vagyok ennek a szobában a csapatszellem csak ritkán kisértek. Na a lényeg mindent tudok csak azt ne kérdezd meg hogy milyen motrom van , milyen évjáratú , milyen idomok vanak rajta ...............
.....és persze majd a moccodnak is!...persze ha megtanulsz vele bánni!Én sok év utcai mocc után amikor váltottam,azt hittem mekkora májer vagyok,és rá kellett jönnőm,hogy nem is tudtam motorozni!EZ egy más világ!Azt javaslom hogy tanuld meg az alapokat egy rutinos terepestöl,és nagyon tanuld meg a kanyarodást és a kékezést!Sok eséstől megmenthet!
Csá mindenki! uj vagyok a fórumon, 27 éves vagyok, jó régóta motorozok, mindenféle motor volt már a kezem alatt. a fórumot már régóta olvasom, de csak most szólok bele
este 6 kor történt a várpalotai lötéren. túrábol trtottak hazafelé. A 2 trabis srác meg kiment csapatni és a kanyartól már irtam a szitut. Ja és 8 an mentek . A zámolyi motoros volt a 2 ik a sorban.
a trabisok 17 , 18 . A zámolyi társ ha jól emlékszem 34 de erre nem emlékszem pontossan. A motort 1.300.000 ban vette és most lett volna meg neki a nagymotor jogsija. Nagyon nagy tudású és rutinu motoros volt . Ugy kezelte a ktm et mintha egy seprüt vennél a lábad közé .
Bármilyen kérdésed van nyugodtan fordulj hozzám. Minden a kisújamban van . Én vagyok ennek a szobában a csapatszellem csak ritkán kisértek. Na a lényeg mindent tudok csak azt ne kérdezd meg hogy milyen motrom van , milyen évjáratú , milyen idomok vanak rajta ...............