Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy a fenébe kerül egy méhecske március vége felé a szbámba? mármint nem döglött, hanem itt zümmög....kicsit be van lassulva nincs szivem ilyen gyengén megölni...most letelepedett az ablakba..kimehetne végre
de én most érek rá!
még korán van
na mi van fiúk? most, hogy vágom hogyan kell frissíteni nincs mit frisitsek?
na mentem a kis cr-t szerelni me lehet ma jön érte haver és nem kéne törötten látnia...
csá
köszönöm
ez jóó...eddig nem is tudtma hogy f5 re frissít
ne csinálj semmit, csak nyomjad meg az F5-öt
elacc pár dolgot mint mi :) és dolgozol mindenhol
nektek is ki be kell lépegetni a fórumba, hogy lássátok a friss írásokat vagy én vok ilyen pancser (vagy a gépem)?
azért nem lett volna egyszerű magamnak előteremtenem a 175ropi javitási költséget
nekemis folyton be akarnak szálni pénzel minden motoromba, de sosem hagyom...
én sem dolgozom még,csak van néha alkalmi munkám.....max benzinre húzom le az ősöket
Hát igen, nekem szar se finanszíroznak, mondjuk nem azért mert nem tennék szívesen
én nem vok ilyen anyám finanszirozós, ez nem leszólás volt
jah nekemis mindenem eluszott, sok alkatrész a gépből is, digitálisom elment, a 2 db 1 gigás mem kártyám is ment, most meg allig várom hogy haver végre elvigye a kis cr-t, és akkor megint lesz pénzem. sajnos most nem dolgozok, szal naon kell a pénz
áá..én nem adok el semmit....csak ha már anyámék nem akarják finanszírozni..csak akkor talán
én is így voltam vele ....ment a telefon,playstation2...minden ami csak lehetett
ja most van egy 250 es cr , egy 500 as amit most vettem meg egy tuning simson :)
nincsen fotó a gépem most lett legyalulva a gépem és nincsen fényképezőgépem hogy uj képeket csináljak bocsi minden pénzem elment a nagy cr re és eladtam a fényképezőmet is
1992 Yz 250
Van kép a vasadról? lehet,hogy már raktál fel,de nincskedvem visszakeresni ccm? évjárat?
Na WTF?
:) az jóóóóóóó