Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

abba nemvok biztos, de átlagba 7 et
értem és egy 125ös cross?
12-15 liter, mikor hogy, de ez fullgázon van!
Sziasztok valki tudna nekem segiteni abban hogy egy 250ccm-es 2ütemű cross gép mennyit eszik?
jobbulást... ez lemaradtd
Hy!jobbolást Schüll!
hi!
azt szeretném kérdezni, mi kell ahhoz, h vki endurozhasson versenyszerűen? szükséges-e h a motor forgalomba legyen helyezve és kell e vmilyen licensz v jogsi?
előre is köszönöm! válaszokat ide várok bercsi46@citromail.hu
Jobbulást shüllnek, elég csúnyát eshetett szegény
Hát az bizony megeshet
Ebben a sportban hamar előfordul hogy az ember elveszti a kontrollt.De ettől (is)szép a motorsport
még most vettem észre,hogy van robog,simson video kategora is
schüllnek meg jobbulást
Hy All Nekem meg ma nincs is sulee nem volt honnan elkésni Schüllnek pedig jó gyógyulást kivánok!
bazz... nagyon úgy érzem hogy egyszer értem is a mentők jönnek
helló!
elaludtam ma kicsit, úgyohgy nemmentem suliba 8:15kor keltem 6 helyett
egy nappal több lesz a szünet!
jobbulást Schüll-nek!
Hello
Az elmúlt napokban nem volt időm fórumozni,de azért egy kicsit vissza olvastam hogy mi is történt amíg nem voltam.
Az első,és talán az egyik legfontosabb,hogy Faisst barátunk átesett a tűz-keresztségen,és immáron MX versenyzőnek vallhatja magát.Ezúton is gratula
A másik,nem kevésbé fontos de annál inkább komoly dolog,hogy Schüll elvtársunknak a hét végén sétarepülni támadt kedve.Pontosabban tett érte hogy helikopterezhessen.El voltak nyomulni Sóskúton,és olyan szerencsétlenül állt fejre hogy mentő helikopter jött érte!Szerencsére a baj nem volt akkora mint elsőre gondolták,minden esetre egy full kivizsgálásra bevitték a János Kórházba.
Lássátok hogy a népi közmondások nennyire találók,(A baj nem jár egyedül)hazafelé tartva SCsabiék (Schüll faterja)csattantak egy finomat,így sikerült még a egy G Astrát is lenullázni a nap végére.
Öröm az ürömben hogy komolyabb sérülések nélkül kiszálltak az autóból,és Schüll is otthon lábadozhat.
Van a srácban ambíció,mivel a hét végén motorozni akar
Tehát kívánok neki minnél gyorsabb felépülést,és Csabiéknak némi kézpénzt egy új autóra
Na tünök vissza melózni.Csákó.
kézvédő kemény a 4ik képen
nagyon ütős képek
hogy összeül a motor hátulja gyorsításnál
de szép nóláb egykéz...
erdei fenyő
Na szasz motoros álmokat jó porosat sarasat. Jó 8. Holnap fojt kőv.
Ja bocs te kis kretén. . . .
Ja az aranyér az bazi olcsó.
szasz tesó
Na jól van tűnők alunni. szép álmokat "cimbi".
mármint az ékszervásárlásba