Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De sztem az a 20 ezer kurva sok érte! Mert ha jól tom egy gyűrűs a hengered és ahhoz egy gyűrű nem több 6 ezertöl sztem! 14 meg a szerelés egy 30 perces munkért az sok!
vááááááááá csütörtökön megyek gántra
Hát mire leszeded az idomot leveszed a henger meg a dugót kb fél óra alatt megvan nagyon egyszerű dolog csak tudni kell mit hogy kell csinálni meg vigyázni kell hogy el ne törd a gyűrűt!
kb annyi
Hát attól függ mennyi a gyűrű mert egy 10 perces munka rátenni a dugóra a gyűrűt!
jó estét az uraknak!
Hy!Szerintetek kb mennyi lehet gyürűzni az yz-t?
Én úgy számoltam hogy kb 20 szreléssel 1 ütt (ha szerelő csinálja ) De úgy mennyi lehet kb?
Gyuri! Valami szimering beszart az aprilia blokkjában, és füstöl mint az állat, akkor valszeg megúszom egy szimering cserével? Nyomogattam a berugókart, és érzésre jó volt a kompresszió. Kb mint a ts125ben.
Ha szét kell szedni a blokkot, tudsz majd segíteni?
Látom it sincs egy unatkozó ember se. Haaaaahhhhhhóóóó!
Gratula Faisst, csak igy tovább ügyes voltál
Gratula minden forumtársnak aki résztvett bármelyik versenyen a hétvégén!
Csákány.
Mágus , azaz ádibácsi vagy? Lenne egy kérdésem. Mondj egy jó kis technikát a kipur leszedéséhez . Nem férek hozzá a 2 csavarhoz.
Gratulálok faisst.Csak beköszönök asztán megyek is ledöglök szevasztok.
szevasztok!
Há mondom.
hát oké
Hát ebbő.
itten de má nem sokáig
Ebből se lesz pletyka.
Kőszárhegyi pálya jo voltunk két hete csak akkor pont 3napos edzést volt és elégé odalaett 3 nap csapatás alatt de amugy tényleg fasza pálya. Oda elmegyek megnézlek!
NA PILL