Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tyutyuki
sziasztok!
evenx milyen motort vettél ? kulccsontoddal mi a helyzet ?
Csak mert te mondtad!
Na jó akkó kusoljunk.
De most olvasom te is át akarod formálni.
Még sehogy. Tegnap délután kaptam meg a szelepeket. meg a hűvely és a henger kőzzé való
o-gyűrűket. De a hűvely még nincs kész.
supermotod hogy áll?
Na mindenki meg kukult?
Nem nagyon fogy a kűlőnbség. 3355
Egész franya.
"de hát jön a nagyobb ragadozó " az ne mondd, h az XT 125re vágysz ennyire!
vettem ,mert még terepen sokára ülhetek motoron, meg mindig vonzott a motoros túrázás fíílingje.
Most már, h ez is van , már csak rendszám nélküli terepgépet fogok venni. Csak még gyűjtök hozzá kis pénzmagot. azt még mindig nem állt össze a fejemben ,h enduro v krossz..majd kiderül ,kicsit messzebb van még.
szasztok hogy vagytok be koszontem sajna sok a dolgom ritkan leszek vagyok jo motorozast mindenkinek
balfasz
én sose estem stopiból
...
eldobtam ma a gépet illetve túlhúztam stoppien de nem lett semmi nagyobb gáz,nekem fájdogál egy kicsit az alkarom de azt mondták kurva szép volt nem fényképezte senki
tegnap nem tom mi volt az emberekkel,nagyon nem akartak észrevenni,kezem egyfolytába a dudán volt...legközelebb már a csizmám lesz a tükröknél
kösz, tényleg jól hangzik, de most lakás projekt van, nincs sok időm meg amúgy is, kevés a biztonság meg sok a köcsög
tárcsa kell hozzá,de azt lehet valahonnan kukázni! tuti több van mint a mito felnihez...szerintem érdemes lenne beleugrani! de ahogy gondolod csak gondoltam megemlítem
hmmmm....
van olcsón kerék apróban...25ért brembo..JÓAZ!
Nyakat!
Én is eléggé el vagyok tűnve, meló.
Mi a lecsó van?
szasztok...mi a helyzet erre felé?