Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőőő
Igen!Csak egy adás-vételi kell amibe szerepel az alvázszám és persze tanuk által legyen aláírva!
AMÚGY KÖSSZI!
És igy köthetek rá biztosíttást?
De ...én tudom!Sajnos nincs csak alvázszám!
Nem tudjátok hol a motorszám ,YAMAHA NEOSON?
Jobbulást elvtárs!
Hi srácok!

Most olvastam a jókívánságokat.
KÖSZI mindenkinek!
Szerencsére ezt is megúsztam
A borulásról csak annyit hogy nagyon amatőr módon egyenesben sikerült
Mondjuk amennyire az lyukas volt nem nevezném egyenesnek, de lényeg a lényeg hogy 5. csövön szálltam el. Szerencsémre (így utólag) átrepültem a kormány felett (ugye becikázott ahogy meg akartam fogni) és fejjel vettem le e földet. A sisak tompított mindent csak az orrom látta kárát. (nem tört el, de nem sok híjja volt) Repülés közben valószínű a medencémmel levettem a kormányt az okozta a legtöbb gondot. Mákomra megúsztam zúzódásokkal jelenleg minimális esélyem van a főnyeremény a belső vérzés megnyerésére

A motor is jól vizsgázott ha minden igaz 1 első fékkar cserével megúszta!

Na bye.
Szevasz bike-er.
Honda ügyben keresd a Reál Motorban(Győrben) Fekete Szilárdot.Ő ott dolgozik,és megszálott módon építget egy 83-as CR500-at.Rábukkant valami Amcsi oldalra ahonnan ygári és utángyártott cuccokat lehet rendelni a nagy vizen túlról.Ha nem ennyire öreg a vas,akkor a Reálos alkatrészes srácok is tudnak segíteni.Vagy így-vagy úgy de tuti találsz amit keresel.
Ha netán egyik sem megy,keresd fel a Delta Motor-nál Déczi Ferit (BP. üllői út),úgy tudom ők forgalmaznak Hinson termékeket.Horror drága tuning alkatrész,de szinte minden típushoz gyárt.
Kb ennyi jutott eszembe.
Csáo ninjakiller!A régi megvan?Mert akkor adok egy cimet aztán ott csinálnak utángyártotat!
Pontosan ilyen Husqvarnát próbáltam a hétvégén! Csak gyári krossz! Fincsi
De ehhez tuti nincs utángyártott alkatrész ugy hogy a márkakereskedében rendeld meg!
Hy hát ugy hallottam hogy elég nehéz hozzá alkatrészt szerezni! Meg nem is olcsó nézd meg a boncterembe ott irnak cr 500 ról!
Segítsetek crossosok. Hol kapok cr500-hoz külső kuplungkosarat?
jóestét!
Uff!
...
Hát de az nem olyan jo kicsit ritkáb ruhára gondoltam!
van rolam fenn kép be kell érnetek azzal...
Igen nagyon rendes vagy de magadrol mikor dobsz fel ilyen képet?
ugye mien rendes vagyok veletek...elkényeztetlek titeket csajos képekkel
Jeah bicsízzzzz
Hu!