Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis kedvesség....
Szevasz aprilliaördög!Ahogy nézem a crossördögök alszanak!
Hellosztok crossördögök ....mi a helyzet...felénk esik az eső...így kimaradt a mai gurulás
Szombaton voltam itt kanizsán a crosspályán elöször az uj verdával!Hát 5 év alatt mitne mondjak sokat fejlödöt a cr 25-ös!
Csákány mindenkinek!Látom senki sehol!
nézd meg wiwen,nem vágom fejből
gyuri... a Józsi msncímét meg tod adni? Tudod akié a Cr
nem csúnya 1234 én is így fogom tolni :D5
nem értem hogy miért nem kapott nagyobb tárcsát német motorka...látszik hogy van ott pénz bőven
Nah vagy még többet eszik a Kx ezt akartam nha
Nah akko mondom! Azonos temponál 250exc 1-2literrel kevesebbet eszik(vagy még több mint 1 125ös Kx! Spy kolléga tanusithatja
szevasztok megjöttem ...............hát nem is tudom mikor tudom visszaolvasni a termést ...talán soha

de azért átfutom , hogy tudjammi a pálya most azért nem leszek egy darabig
mert az légyszi irja meg nekem a siklosi_konrad@freemail.hu cimre kösz meg a tanácsokat is csácsá
Nincs közületek senkinek vagy akár az ismerősének egy eladó yz250f je?
Mármint hogy ha ugyan olyan tempót mész a kettővel akkor melyik eszik többet?
na és akkor ha olyan tempót mész egy 250essel mint ha egy 125öst csutkázol na akkor mi az állás?
akkor nagyon lightosan mész... a 125 ösöm bekap annyit
De neked mit jelent a lightos?
mennyire forgatod?
Én járatos vagyok ott pontosabban már voltam ott és most is megyünk nem sokára gántra!
igaz , hogy én lightossan nyomom de a legnagyobb amit megetettem vale a gánti bányában az 8 volt
Nekem crem van és 8-cal beéri
kössz fiuk!
bimbike
akkor te mit mondasz mennyit esziik?
Bocs egy megjegyzés ! Amit a 250 es fogyasztásra irt valaki az tulzás , de nagyon.
Sziasztok! Kellene nekem egy nagy mágus aki tudja , hogy mekkora különbség van a 90 es kiadású és a 92 - es honda cr 250 idomok közöt. Fel tudom e fogatni a 92 es idomokat a 90 es mocimra barbár munka nélkül?
vagyis ugy átlagosan a 125 ös motoroknál fullgázon