Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na a háccsó nem kell oda
télleg karesszal mivan
me te beállitottad vagy nagyon bebujtál a háccsó ember mögé
leggyorsabb száguldásom eddig 240-250 volt a régi volvonkal
zsír volt gecc
kareszt 240 el vitték r1 essel crossbukóba
az áll része aszemén volt amikor visszajött....
engem meg szentendrein szintén r1 el 200al..nekem nem csuszott akkor semerre a bukó
én már mentem párszor... tök furcsa volt ugy menni az uton, hogy no parával és bukóval 100 al
utasként 1x mentem mocin
hát igen.... tökig behuztam, és csuszott felfele.... meg folyton koccoltam apám bukóját
:) ez igaz... jól kell beállítanni a sildet! ! amikor a dt vel rodeóztam akkor is ez volt de sikerült jól belőni....

de ha crossozom megin más a beállítás
valaki multkor mondta hogy v itték vmi speed motorral és cross bukó volt rajta és 200 felett mentek, és a bukó felcsuszott az órráig... na ez nem is akkora hülyeség, vittek a suzuval, aztán amikor 80 ról 140 re felgyorsitottunk, akkor már eléggé mászott fölfele a bukó....
én meg akkor amikor tekertem két egymás utáni napon 40 cigit
énis utálom elbaszni a napot...
ezé kelek automatán 7 kor és fekszek 12 kor... és sosem birok tovább aludni... csak akkor amikor letekertem 2 egymás utáni napon 40 km-t
tudtam volna estig is aludni...de utálom így elbaszni anapot..hogy este kelek fel...
Na megyek csinálok valamit
oksi
Akkor tényleg fasza lehetett ha most keltél fel
emberek,ha valaki tud max 11-12 ezerért valami fasza cross gatyát,nagyméretüt akkor szoljon!
jóreggel skacok...jó kis buli volt a hegyen
negyed 6ra értem haza..vááá..kicsit még álmi vagyok
aha értem..kösz a felvilágositást
gyere fel laci msn-re
carbonnak pont az a lényege hog ynem kel az életben többet cserélni mert nem áll szét...
Szevasztok.Mi a helyzet spy valamikor még régeben szeretél volna velem beszélni mit akartál?Vagy már nem lényeges.
jah és még valami,ha pl egy használtat raknék a régi helyére az számit valamit? meg hogyan lehet meg állapitani rolla,hogy kopott,szétvan már, stb...stb..
carbon boyesen membrán ez a potnos neve annak amiröl én érdeklödöm(uj ára 1srác szerint 16ropi)