Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
jaja..ott van egy kibebaszott jó pálya
Hellosztok...most értem haza Kiskunlacházárol..átutaztam Kókán is eszembe jutott a crosspálya..és tu xrossördögök ...ott van ugye egy ha jol emléxem...
oké mindjárt végzek én is és hívlak ! köszi
szeva mindenki + atis38!
most jöttem enduroversenyről ...hát lassan robogóval végig lehet rajta menni ...fele aszfalt a terep rész meg egyenesen vicc ! sajnos minden jó részt ki kellett venni már mert vagy a zöldek vagy a gazdák nem engedik ...........végünk lesz !

amúgy mindjárt jövök és hívlak atis! amúgy köszönöm , hogy hívtál erre kéne ránézned!köszi addig is !
Zoozee!van egy kis dolgom csörögjél meg ha gépnél leszel!
jaja
250-es?
94-95 körüli Keselyű gépe asszem,mindig karbantartotta ennyit tudk róla...RENDSZÁMOS.
Kőszi!Már hivtam!
elment
elküldöd sms-be?20/3211550
de megvan
Nincs meg neked a Zoozee tel.száma?
Mit tudsz erről a motorrol?Évj,állapot... meg ilyesmi!
360
Menny lenne az ára?
Most el kell menjek, nem leszek gépközelben holnapig. Hirdessétek az igét légyszi hátha kell valakinek...
ahhoz sajna most el kéne adnom rxet na körbekérdezek
Ugyanaz mint faissté csak van lámpa. Van elöl bibmousse (defektmentes michelin belső 170 EUR), kormánymagasító, alig egy hónapos gumik elöl/hátul....nem akartam eladni, de így alakult. Nem kell rá költeni semmit, max egy láncvezető görgőt, mert az behalt.
360ért vihető. Rendszámos, de vizsga már lejárt. Ennyiért ajándék, nem is adnám el, de nam akarok lecsúszni a másikról.
mi az olcsó? adatokat kérek,ha jól emlékszem rendszámos ugye? nem lenne rossz egy 250es ...
én 250 esre utazom de nem yamahára
de valszeg csak jövő hét csütörtökön meg ybe az oktatód a vizsgaigazolásért...
hát elvileg
be kell menni a közlekedésfelügelethez a vizsgaigazolásért utánnna meg okmányiroda ahol adnak pappert arról hogy van jogsid és azzal vezethetsz
nem kell valakinek a mocim SOSben? Lenne egy tuti gépem helyette. Odaadom olcsóé