tisztában voltam vele,hogy neves kipufogtol váltam meg,de kellett a pénz mivel nem jo a motorom
de azért nem fillérekért adtam el,mert szerintem az a 45ezer forint reális ár volt érte,plusz még egy gyári,és még a srác küld nekem egy carbon membránt
Hát bánhatod hogy eladtad az "igazit"(a Circuit az egyik legjobb, tuningcső).Pláne ennyiért .Ha egyszer megvan,akkor nem szabad elboltolni.
Más.
Ilyen még nem volt hogy a környéken valamiféle verseny legyen ,és én nem vagyok ott.
Bár a Sasó idén is hívott hogy menjek ÁE bírónak,de nem tudott rászedni.A napidíj még mindíg csak 4 ruppó(kb. 6 éve nem emelt,pedig a szövetségi díjtáblázat szerint 700-as órabért kéne adnia),de még karikázz saját kocsival össze-vissza.
Ígyhát úgy berágtam,hogy ki sem mentem.Bár azt mondják nem vesztettem vele semmit.Az a pálya amin mentek egy VICC.Sajnos eljött hozzánk európa,és mindenkinek baszott nagy szava lett hirtelen(Zöldek,parlagon heverő földek gazdái,stb.)
De ez van.
Összegezvén a történteket,jó nagy picsa verseny volt.De legalább a Labanc"sógorok"kiélvezkedték magukat.Ők úgy is a lihtos pályákat imádják
csá emberek.elvitték a pro circuit rendszert 45be +adtak egy gyárit
esö után köpenyeg,de szerintetek jo a 99-es kx125ös pufoja az én 96os kx-emre?
egymás mellé tettük a 2öt és ugyan az,csak a gyári torok része kicsit rövidebb mint a pro circuit-é
remélem stimmelni fog
Hali mindenki! nem kell valakinek a kecske? most eladom meg a samarát is és veszek egy szabályos 125ös endurót rendszámmal stb! nem tudjátok most a változással hogy vannak ezek a jogosítványtémák? mert nekem az van bent hogy 150ccm ig van jogsim de most meg teljesítményre van vagy mi?
de azért nem fillérekért adtam el,mert szerintem az a 45ezer forint reális ár volt érte,plusz még egy gyári,és még a srác küld nekem egy carbon membránt
Más.
Ilyen még nem volt hogy a környéken valamiféle verseny legyen ,és én nem vagyok ott.
Bár a Sasó idén is hívott hogy menjek ÁE bírónak,de nem tudott rászedni.A napidíj még mindíg csak 4 ruppó(kb. 6 éve nem emelt,pedig a szövetségi díjtáblázat szerint 700-as órabért kéne adnia),de még karikázz saját kocsival össze-vissza.
Ígyhát úgy berágtam,hogy ki sem mentem.Bár azt mondják nem vesztettem vele semmit.Az a pálya amin mentek egy VICC.Sajnos eljött hozzánk európa,és mindenkinek baszott nagy szava lett hirtelen(Zöldek,parlagon heverő földek gazdái,stb.)
De ez van.
Összegezvén a történteket,jó nagy picsa verseny volt.De legalább a Labanc"sógorok"kiélvezkedték magukat.Ők úgy is a lihtos pályákat imádják
Na mára megyek. Szevasztok
esö után köpenyeg,de szerintetek jo a 99-es kx125ös pufoja az én 96os kx-emre?
egymás mellé tettük a 2öt és ugyan az,csak a gyári torok része kicsit rövidebb mint a pro circuit-é
remélem stimmelni fog
nem csináltunk,pedig nálam volt a gép
rövid katonagatya,polo,páncél,könyökvédő,csimma,bukó
ennyi
egyik haver is kijött...de csak pár percre mert hívták fotozásra nyáregyházára
Freestyle os