Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banyek nehogy má ilyenre csináld bazze hogy néz ki...Pufonak csillogó ezüstnek kell lennieHányászöld broaff
zöld hőálló festék?
ilynere hogyan lehet megcsinálni?
Uhhh bazze aza kipufff naon durva ember.... Olyan mintha 1 ágyu állna ki az ülés alól
tisztában voltam vele,hogy neves kipufogtol váltam meg,de kellett a pénz mivel nem jo a motorom
de azért nem fillérekért adtam el,mert szerintem az a 45ezer forint reális ár volt érte,plusz még egy gyári,és még a srác küld nekem egy carbon membránt
bisztos hogy stimmel
Hát bánhatod hogy eladtad az "igazit"(a Circuit az egyik legjobb, tuningcső).Pláne ennyiért .Ha egyszer megvan,akkor nem szabad elboltolni.
Más.
Ilyen még nem volt hogy a környéken valamiféle verseny legyen ,és én nem vagyok ott.
Bár a Sasó idén is hívott hogy menjek ÁE bírónak,de nem tudott rászedni.A napidíj még mindíg csak 4 ruppó(kb. 6 éve nem emelt,pedig a szövetségi díjtáblázat szerint 700-as órabért kéne adnia),de még karikázz saját kocsival össze-vissza.
Ígyhát úgy berágtam,hogy ki sem mentem.Bár azt mondják nem vesztettem vele semmit.Az a pálya amin mentek egy VICC.Sajnos eljött hozzánk európa,és mindenkinek baszott nagy szava lett hirtelen(Zöldek,parlagon heverő földek gazdái,stb.)
De ez van.
Összegezvén a történteket,jó nagy picsa verseny volt.De legalább a Labanc"sógorok"kiélvezkedték magukat.Ők úgy is a lihtos pályákat imádják

Na mára megyek. Szevasztok
csá emberek.elvitték a pro circuit rendszert 45be +adtak egy gyárit
esö után köpenyeg,de szerintetek jo a 99-es kx125ös pufoja az én 96os kx-emre?
egymás mellé tettük a 2öt és ugyan az,csak a gyári torok része kicsit rövidebb mint a pro circuit-é
remélem stimmelni fog
Estét crossördögök
Pixu te ismered a Új Csóri úton lévő motoros boltot?
de én fehérvár mellől.....
hy all! Nincs valaki itt SZékesfehérvárról?
Negatív
jaa nincs
nem csináltunk,pedig nálam volt a gép
Remélem azért nem válaszólsz mert már töltöd föl öket
Kép van
kicsit lazábbra vettem ma a figurát öltözködésileg
rövid katonagatya,polo,páncél,könyökvédő,csimma,bukó
ennyi
gecijót edzettünk ma,tetszett
egyik haver is kijött...de csak pár percre mert hívták fotozásra nyáregyházára
Freestyle os
Szevasz hát én nemigen tudom ezeket követni hogy hogyan vannak
sv650-esé
Hali mindenki! nem kell valakinek a kecske? most eladom meg a samarát is és veszek egy szabályos 125ös endurót rendszámmal stb! nem tudjátok most a változással hogy vannak ezek a jogosítványtémák? mert nekem az van bent hogy 150ccm ig van jogsim de most meg teljesítményre van vagy mi?
Legalább ez egy jó motoros téma végre
Csak a hangjárol itélve de öszeveszni nem fogok senkivel csak kiváncsi vagyok ki mit mond rá
mondom hogy nem... az egyik tuti 250