Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel meló közben felfigyeltem...2ütemű hang...lámpánál egy 500as cr SUPERMOTO állt,olyan hangja volt.... ááááá
Kőszi nekem kűlőn méretre kell gyártani.
Hát ezek már besz...k! nem kellett itt a nyári szünetig várni
A száma: 06-30/642-5877. Az egész kereket is elviheted neki
Csá!Idézek 1 Májert: "Ja , majd nyáron a nyáriszünetbe esetleg beérnek ameddig mi dolgozunk addig a kis iskolás kölkök irogatnak"
A barátom az RMC-ben vett ilyet, de nekem nem túl szimpi. Ha harisnya, legyen sima. ez nem zár jól. Fel se raktam
Készítőt nem, de a XXII. kerületebn van egy szerelő, nála van mindenféle. Asszem Bartók Béla 76-ban lakik
nekem tegnap volt, elég mozgalmas nap volt , délelött ballagás a bankfiók mellett, pár óra mulva megyek vissza és le van zárva minden , csak néztem mi a fasz van
Hy all! Sehol senki vagy motoroztok vagy ballagón vagytok?
Sziasztok.

Zoozee nem tudod véletlenül a KLX 250 szelephézag értékeit?
Amúgy gratulálok az új motorodhoz!
Valaki írta a moltkor hogy vett tépőzárs telóvédőt..Megtudná mondani hogy honnan rendelete?
NEM TUDD VALAKI EGY KŰLLŐ KÉSZITŐT?
Jó regg. mindenkinek.
Szevasztok..mondom beböfögök má meg írok valamit mert sokan kerestek látom...Járatom az lc4 ugyhogy nem leszek eddig jó már beszinesedett a kipuffogó a hengernél
szewasztok ! nehogy menjek motorozni ma is .........tegnap is sikerült menni egy kicsit mert nem kellett nyíregyre mennem csak pestre/így spóroltam néhány kólát meg egy kis benzint/...hamar végeztem és így motorkázhattam
- 16 gratula for all
De jó, minjár vége a melónak! Ledobom, a kék köpenyem!
Ja, tényleg merre mentek moccanni a 7végén? Mennék én is egy laza kis terepezésre!
Lol a 651-es srác! Inkább az ilyennek kéne adni azt az lc4-est amiről leégeti a paraszt a gumit! Teljesen jogos lenne. Nagyon respektálom az ilyen embereket!
na léptem remélem növeltem a hsz-t!vagy mia bánatott(hozzá böffentést)reggel 5-kor kellek aztán talán délután edzés további jó speakerezést!hiii!
esik az eső tök jó nekem fekszik a sár és unom már a port!
én bízom benne és szurkolók neki!
ha jól tudom buth károly a neve!hipp-hipp -hurrá!de tényleg őszintén becsülendő!
bakonynánán remélem ott lesz