Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részvétem
mit szólnál egy jövőheti sóskúti csapatáshoz?
nekem csütörtöktől jó,mert akkor már nincs irásbeli

ja
uj volt a motorja
kb 2 hónapos,és persze minél előb meg akart tanulni kerekezni,ezért ahol csak lehetett mindenhol felkapta
ez egy lazárt sáv volt asszem,bement kerék és ez az autó meg bevágott elé
leteszi,satufék minden,és az volt a mákja hogy nem hajlott el a villa,mert ugye összevolt nyomódva fulllra
az a két szép horpadás,az a fémbetétes kézvédő
Héten kivoltam. Szerda meló után bentmaradtam egy 72-es veteránt vizsgára megcsinálni, mert másnap vitték. 2-ig voltam bent.
Másnap egy S 70R -re kellett a váltót felrakni egyedül (ismerősé). Akkor már éjfélkor végeztem. Tegnap meg csak beájultam itthon
Telibaszta hátulról? Ajjaj
Szemben a volt munkatársam 850-es Volvo-ja
jaja,láttam
örök hálám
"volt már nagyobb bukása is"
nos, ez volt az
Jó, hogy jössz, épp a motorod méltatom
http://www.origo.hu/itthon/200...
olvassátok
hülye haverom nyilatkozott
jól mondod,ez így van
szóval ha kell a mocim a dt után...szólj
Na csá
+44
ezt is megéltük
vezetünk
jóreggelt mindenkinek
ne hidd. Egy 250 nem olyan hirtelen, sokkal adagolhatóbb. Egy 125-el vagy nyél vagy semmi. On-off -ot tudsz csak szabályozni (majdnem) a gázmarrkolaton. Ami mellette szól, a kisebb súly.
Ami miatt még jobb a 250: egy 125 használt krossz majd mindegyik agyonszerelt, tákolt, szétrugott a nagyobb literteljesítmény (320LE/ 1000cm3) miatt. Egy 250-est nehezebben laknak le, oda ember kell. Kevesebbet is fogyaszt. Ha néha hosszabb távokra is mész, megint jobb. A kuplungja, erőátvitele is jóval masszívabb. És csak 10 kg-val nehezebb. A dt-töl így is sokkal könnyebb. És az alaktrészek is csak picit drágábbak, PL: dugó 25e 125cm3 és 28-30e a 250-es viszont kevesebbszer kell cserélni.
HEllo giorgio én tudok egy nagyon patent Yz 125öt! Tényleg patent láttam mi lett kicserélve rajta ! uj: lánc szett himbacsapágyak, henger perselyezve , uj dugo jo gumik 2 kipuff az egyik tuning csö és a legfontosabb h szerelö a gazdija aki ezzel foglalkozik ugy 30 éve ! a motor 1 honapja lett megcsinálva. ja és 94 es 390 körül adják! ha érdekel szolj!
csak szép fokozatosan megyek a ranglétrán a DT-ét terepen kimotoroztam úgy gondolom, egy 125-ös cross elég lesz következőnek majdnem 20 pacival több 40 kilóval könnyebb jó lesz az, 250 -es bruta lenne nekem
335 -be ment el a moci én 300-ért vettem + a csávó anno adott két zsír új mitas cross gumát, szóval jól eladtam így szinte pénzemnél vagyok
nem rontod. Ha kell neki papíros akkor az enyémet viszi, ha nem akkor meg Faissté és az enyém között választhat.
Bocs, nem akartam rontani a boltod
Bocsi nem keselyut akartam irni hanem giorgiot
Keselyu mennyibe ment el a motorod?
Gratula! Mindig is kapós moci volt a DT. Kár, hogy olasz a blokkja
A Faisst yz-vel nem nyúlhatsz mellé, ami baju lehet, neki már kijött rajta. Az pedig, hogy 250-es ne riasszon el. Egy 125 sokkal kiszámíthatatlanabb lehet a hirtelen jövő nagy teljesítménye miatt.
már tudok is neked ajánlani egyet.. nézz csak az adatlapomra
Kár, hogy nem látni már ilyeneket. Zsír lenne, ha egy ilyen a versenyeken egy jó motorossal odabaszna egynéhány új husa-t vagy narancsot... A SM RMX-et nem találtam meg, még régi újságban sem. A régebbieket amiben lehetett, már kidobtam (képes motorinfo). Régebben láttam egy KDX 250 s.motyót is itt ott felbukkanni hírdetésekben.
CSŐ everybody!

Eladtam a motoromat tegnap előtt hirdettem meg, áhhh el se hiszem és még nyertem is rajta 40 ropit

mostmár csak egy jó YZ kell
Van neki csokorban mindenféle, lehet, hogy minta alapján tud adni. Mihez kell? Annyira speciális lenne?