Helló Hölgyek, urak!
Én igen-igen kezdő motoros lévén a hozzáértők segítségét szeretném kérni! Az én kis exc 125-ös moccom nagyon megy, de reális-e az, hogy 120 km aszfaltos, 80-90 körüli sebességes túrán 10 litert megiszik? A kipuffból pedig (nem vicc) folyik ki az anyag. Nem lehet ezt jobban beállítani? Mert ugye én sem lopom a benzint. Ha nem lehet akkor nem lehet, de tudni szeretném. Előre is köszi a választ.
az a baj nem tudok senkit vinni aki értene hozzá mondjuk most kishapsi irt egy pár hasznos dolgot remélem hasznát tudom venni
látom nyiegyi vagy eljöhetnél velem
amúgy egy 1998 vagy 99 es Husqvarna TE 410 valahonnan külföldről!
Hali All nem tudja vki h Suzuki TS200R-hez alkatrészellátás milyen? Mivel japán belpiacos elég ratyi az ellátás vagy nem? Segítségeteket előre is köszönöm
cső Doky!
Szerintem vigyél magaddal egy tapasztaltabb motorost , aki ért hozzá. Nehéz elmondani, mit kell nézni.
Még aki ért hozzá azt is be tuddják csapni
Szerintem a husky nem jo választás?
Hanyas évjárat?
Köszi Sn4k3!
Egy dolgot kihagytam. Forgalomba helyezés nem érint, nem szükséges számomra.
A rövid sztori: tudni szeretném lehet e buktatója 0 üzemórás, külföldről származó gyári krossznak. Szal nem akarok "meglepit" amikor el akarom adni vagy utólag regadót fizetni, ilyesmi...
veszprémből jönnek
pénteken 9re
Srác mondta hogy a hátsókereket vegyük majd ki hogy beférjen a kocsijába
sááálááláláláááááá
Én igen-igen kezdő motoros lévén a hozzáértők segítségét szeretném kérni! Az én kis exc 125-ös moccom nagyon megy, de reális-e az, hogy 120 km aszfaltos, 80-90 körüli sebességes túrán 10 litert megiszik? A kipuffból pedig (nem vicc) folyik ki az anyag. Nem lehet ezt jobban beállítani? Mert ugye én sem lopom a benzint. Ha nem lehet akkor nem lehet, de tudni szeretném. Előre is köszi a választ.
ez a töri kicsit gázos volt
hol van a motor?
látom nyiegyi vagy eljöhetnél velem
amúgy egy 1998 vagy 99 es Husqvarna TE 410 valahonnan külföldről!
Szerintem vigyél magaddal egy tapasztaltabb motorost , aki ért hozzá. Nehéz elmondani, mit kell nézni.
Még aki ért hozzá azt is be tuddják csapni
Szerintem a husky nem jo választás?
Hanyas évjárat?
Na, megyek érettségizni.....
Egy dolgot kihagytam. Forgalomba helyezés nem érint, nem szükséges számomra.
A rövid sztori: tudni szeretném lehet e buktatója 0 üzemórás, külföldről származó gyári krossznak. Szal nem akarok "meglepit" amikor el akarom adni vagy utólag regadót fizetni, ilyesmi...