Nekem az baj hogy 170kg oszt baszot nagy nyomaték. gázra nem jőn fel kettőbe csak kuplungal de akkor is csak kapar mint bolond mirre feljőn. cross gumával nem is sikerál . gerre menyit fújsz a hátsóba,
Faisst, a Yamit tavaly ősszel láttam, hallottam a jászberényi pályán, nagyon zsír hangja volt brutális egy jószág A tulaj még faterral kezdett krosszozni anno a 80-as években azóta volt mindenfajta gépe(cr 500 is ) és végül ezt vette, csak már "kiöregedett" a csávó. Múltkor faternak kínálgatta aki most már csak csoperezik szerintem aki megveszi ezt a gépet nem fog mellé, gyári felújító szett is megvan hozzá
Ne engem vádoljatok de minden 1 elborult szalonnasütésen kezdödött...Kibaszott nagy volt 2en hátraültek hoghy megyünk mászatni a kanálisban erre odalövöm a gázt ágaskodik... na így lett kétkerékgyakorlás a dologból iszonyu fasza csak amelyik oldalon nehezebb ember ül az elhuzza arra de így is fasza
csao
azt láttam rajta hogy nem sokat ment meg az is zsír hogy a gyári kitt is megvan hozzá
jó lenne ha azt emgtudnám vételezni
láttad már menni?
jól szól?
Nekem az lc4 160kila...szóval úgy szoktam hogy 1be felveszem kb 70cmre onnan dugum rá a kettőt és már fent is van elkönnyül onnan csak gáz és háccsófék... a grizzlivel töltök fel 3személkyes(én plussz két fő hátul holtpontos kereket na azon bepriccoltok
CSŐ Faisst! Milyen kicsi a világ, az a Yamaha amit belinkeltél itt van Nagykátán Az egyik rokonomé, nagyon zsír gép, éppen szombaton csorgattam a nyálamat, amikor nála voltam. Én is csak ajánlani tudom nem sok km van abban a gépben, a tulaj is vigyázott rá. Ha ezt akarod megvenni szóljál vazze, majd talizunk
azt láttam rajta hogy nem sokat ment meg az is zsír hogy a gyári kitt is megvan hozzá
jó lenne ha azt emgtudnám vételezni
láttad már menni?
jól szól?