Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Passz sztem van vagy 1.8 mer ez ilyen átmeneti gumi..Ha kapar akko rossz a testartás az exc-m még ázott homokon is feljött.....
Nekem az baj hogy 170kg oszt baszot nagy nyomaték. gázra nem jőn fel kettőbe csak kuplungal de akkor is csak kapar mint bolond mirre feljőn. cross gumával nem is sikerál . gerre menyit fújsz a hátsóba,
Faisst, a Yamit tavaly ősszel láttam, hallottam a jászberényi pályán, nagyon zsír hangja volt brutális egy jószág A tulaj még faterral kezdett krosszozni anno a 80-as években azóta volt mindenfajta gépe(cr 500 is ) és végül ezt vette, csak már "kiöregedett" a csávó. Múltkor faternak kínálgatta aki most már csak csoperezik szerintem aki megveszi ezt a gépet nem fog mellé, gyári felújító szett is megvan hozzá
Na léptem mert megdagadtam
Csak nem kételkedsz? Na úgy a lekem ha nem 2 perc vidit fogok töltenii..... Nem szoiktam mellébeszélni vazzz...
Még nincs de pénteken csinálunk ígérem....
Tudod szexben is kerékben is a lassu a kihívás
ja ertem, de nem töltől képet?
Nem azt mondom hogy nem vágja csak én lassan szoktam és nekem így jobb....
Ne engem vádoljatok de minden 1 elborult szalonnasütésen kezdödött...Kibaszott nagy volt 2en hátraültek hoghy megyünk mászatni a kanálisban erre odalövöm a gázt ágaskodik... na így lett kétkerékgyakorlás a dologból iszonyu fasza csak amelyik oldalon nehezebb ember ül az elhuzza arra de így is fasza
ne szopass mar h gazra nem vágja fel az elejet a 650es mondjuk 3ba meg az lc4es
csao
azt láttam rajta hogy nem sokat ment meg az is zsír hogy a gyári kitt is megvan hozzá
jó lenne ha azt emgtudnám vételezni
láttad már menni?
jól szól?
Kuplung nélkűl szurod 2-be?
oha
Nekem az lc4 160kila...szóval úgy szoktam hogy 1be felveszem kb 70cmre onnan dugum rá a kettőt és már fent is van elkönnyül onnan csak gáz és háccsófék... a grizzlivel töltök fel 3személkyes(én plussz két fő hátul holtpontos kereket na azon bepriccoltok
CSŐ Faisst! Milyen kicsi a világ, az a Yamaha amit belinkeltél itt van Nagykátán Az egyik rokonomé, nagyon zsír gép, éppen szombaton csorgattam a nyálamat, amikor nála voltam. Én is csak ajánlani tudom nem sok km van abban a gépben, a tulaj is vigyázott rá. Ha ezt akarod megvenni szóljál vazze, majd talizunk
Te hogy veszed fel egy nehezebb motor elejét?
ja a gerre az nem szarakodik.... rendszámtábla koptatós kerekezős szerintem
azé mer beszari vagyok
Azé mert nem gyakoroltad eleget...
így van, igazándiból nem tom mert nem tok kerekezni
2.ba ha szépen kérem akkor még mutat hajlandóságot
Sztem attól függ hogy kezelik a robogóm 3le-val is kerékreállóss
és ez kerékreállos? vagy nem igazan?