még nem látta....de tudja hogy mennyit költöttem rá meg hogy mit javíttattam rajta...
aztmondta nem érdekli hogy hogy néz ki,az idomokat úgy is lecseréli.annyi a lényeg hogy a blokkja legyen jó..az meg eléggé jó
De látta már személyesen a gépet?
Csak mert elég amatőr dolog szerintem így látatlanba rámondani, hogy kell...
Meg hogy vedd ki a kereket... Kipróbálni nem akarja?
Én biztos nem hoznám el kiprósza nélkül.
Egyik cimbimnek pont 200-as van. Asszem papíron erősebb mint a DRZ-m, neki nincs sok baja vele, mert az előző gazdája szerelte(mondjuk használta is). Múltkorában kérdeztem, még megvolt neki. Egyébként az adatlapomon a képeken is ott van, sárga, bár nem sok minden látszik belőle.
Írj neki, ha kérdezni akarsz: grill-jb@freemail.hu
Hivatkozz rám
Ezt nem fogják kérdezni a vizsgán, de a való életben mégis hallhatod majd, jobb lesz tehát készülni.
Ha kólát akarsz megrendelni, akkor mondd: GIMI E KÓK
Ha kávét és süteményt akarsz, akkor: KOFÍ END DÓNAT
Ha fáj valamid, akkor: FAK
Ha az üzletben látsz valami nagyon drágát, akkor: FAK
Ha valaki megtámad téged, akkor: FAK
Ha látsz egy szép lányt az utcán, akkor: VATA FAK
Ha valaki azt mondja neked, hogy: FAK, erre a megfelelő válasz: FAKJU TUU
Ha elveszíted az irataid, akkor: ÁJ LOSZT MÁJ FAKING PÉJPERSZ
Ha hálni akarsz valakivel, akkor: AJ UANA FAK WIT JÚ, avagy: HÁJ, KEN ÁJ FAK JÚ
Ha keresel egy taxit, akkor: HAV TU GET A FAKING KAB
Ha valami nem működik, akkor: FAK DET SIT
Ha valaki idegesít téged, akkor: ÁRJÚ FAKIN WIT MI?
Ha ez nem elég, akkor: VAT DA FAK JÚ WONT?
[Zárójelben a magyar fordítás]
Amikor egy öreg néni kér, hogy segítsd át az utca másik oldalára, akkor: - ÁR JÚ FAKIN SZTJUPID BICS? [Persze! Természetesen!]
GIMI E KILÓ FAKIN EJPLSZ, MADAFAKA [Kérek egy kilót abból a szép almából]
Mikor kérik a jegyet ellenőrzésre: - ÁR JÚ FAKING KRÉJZI ESZHÓL? [Természetesen, tessék, itt van!]
Mikor egy dugóban állunk és vitatkozunk a közlekedésben résztvevő másik személygépkocsivezetővel: - VAN MÓR WÖRD END ÁJL GET JOR FAKIN ESZ AUT FROM DA KÁR END FAK AP HÍR JÚ NESZTI MADAFAKIN BICS! [Kérem, ne legyen ideges, mert ez nem segíthet a helyzeten!]
Amikor valami rossz történik: - OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK! [Azt a mindenit!]
Amikor egy hajléktalan pénzt kér tőled: - GET DA FAK AUT OF HÍR BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADAFAKING SIT ASZ [Bocsánat, de nincs apróm]
Én ugy szoktam beállitani,hogy be tekerem a tolatyus házba lévő rugos csavart ugy hogy jó magass legyen az alapjárat,aztán a másik kis réz csavart betekerem kopra és addig tekergetem kifele lassan ahol a motor a leg magassabb fordulatszámot el nbem éri!Ezután a tol. házba lévő csavart addig tekerem kifele amig az alapjárat nem lessz stabil és egyenletes!
Ha meg nincs jó yami,akkor honda
nembaj az ha nemtudod kimotorozni...én se...nemsokan tudják
de kevesebbet kell szervízelni mint a 250est
aztmondta nem érdekli hogy hogy néz ki,az idomokat úgy is lecseréli.annyi a lényeg hogy a blokkja legyen jó..az meg eléggé jó
Csak mert elég amatőr dolog szerintem így látatlanba rámondani, hogy kell...
Meg hogy vedd ki a kereket... Kipróbálni nem akarja?
Én biztos nem hoznám el kiprósza nélkül.
Hát remélem hogy nem tudunk menni szombaton
Most hívott megint a srác és mondta akkor holnap tutira jönnek a motorért 9re
Írj neki, ha kérdezni akarsz: grill-jb@freemail.hu
Hivatkozz rám
thx
Ezt nem fogják kérdezni a vizsgán, de a való életben mégis hallhatod majd, jobb lesz tehát készülni.
Ha kólát akarsz megrendelni, akkor mondd: GIMI E KÓK
Ha kávét és süteményt akarsz, akkor: KOFÍ END DÓNAT
Ha fáj valamid, akkor: FAK
Ha az üzletben látsz valami nagyon drágát, akkor: FAK
Ha valaki megtámad téged, akkor: FAK
Ha látsz egy szép lányt az utcán, akkor: VATA FAK
Ha valaki azt mondja neked, hogy: FAK, erre a megfelelő válasz: FAKJU TUU
Ha elveszíted az irataid, akkor: ÁJ LOSZT MÁJ FAKING PÉJPERSZ
Ha hálni akarsz valakivel, akkor: AJ UANA FAK WIT JÚ, avagy: HÁJ, KEN ÁJ FAK JÚ
Ha keresel egy taxit, akkor: HAV TU GET A FAKING KAB
Ha valami nem működik, akkor: FAK DET SIT
Ha valaki idegesít téged, akkor: ÁRJÚ FAKIN WIT MI?
Ha ez nem elég, akkor: VAT DA FAK JÚ WONT?
[Zárójelben a magyar fordítás]
Amikor egy öreg néni kér, hogy segítsd át az utca másik oldalára, akkor: - ÁR JÚ FAKIN SZTJUPID BICS? [Persze! Természetesen!]
GIMI E KILÓ FAKIN EJPLSZ, MADAFAKA [Kérek egy kilót abból a szép almából]
Mikor kérik a jegyet ellenőrzésre: - ÁR JÚ FAKING KRÉJZI ESZHÓL? [Természetesen, tessék, itt van!]
Mikor egy dugóban állunk és vitatkozunk a közlekedésben résztvevő másik személygépkocsivezetővel: - VAN MÓR WÖRD END ÁJL GET JOR FAKIN ESZ AUT FROM DA KÁR END FAK AP HÍR JÚ NESZTI MADAFAKIN BICS! [Kérem, ne legyen ideges, mert ez nem segíthet a helyzeten!]
Amikor valami rossz történik: - OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK! [Azt a mindenit!]
Amikor egy hajléktalan pénzt kér tőled: - GET DA FAK AUT OF HÍR BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADAFAKING SIT ASZ [Bocsánat, de nincs apróm]