hát nem tom...igazság szerint ott van bálint excje...de amióta neki meg van én többet mentem az rxszel,gond nélkül....szóval én is szopok rxszel rendesen,de bálint többet...amúgy jó az rx terepre csak én nem kínzom.
Haver törődött vele mégis összetört benne a dugó! és mindent vitt magával henger power is szétment meg a hajtókar is! és mondom csak 22 üo volt benne. És felhívta a szervizet hogy ciripel valami a motorjában erre csak annyit mondtak hogy húzzad neki nincs annak semmibaja, végül halgatott a szervizesekre és haza kelett tolni vagy 2-3 km-ről a nagy ktm-et! Megérte halgatni nekei a szervízre meg még ejó sok pénzébe is lett végül!
Annyi baj van exc-vel hogy üzemórás és azt állandóan lehet szerelni:S ! Nekem pont jó a crm mert az többet bír állítólag de majd elváik! DE sztem az rx sem lehet gyenge gép! a crm is 33 le az rx is itt körül mozog ! Egy 50-es után meg elég lesz azt is megfogni! Nekem havernak 2007-es exc van de 22 üo után osszeomlott teljesen elég sok mindent cserélni kelett benne!
am én eldöntöttem h nyáron veszek 125 ccm enduro-t.....rx,dt,xr ezek tul lájtosak szal nem ugy terepre valók, meg nemis erősek annyira....a választásom ktm exc abba van erő/38LE/...
Az én crm-em is 110-et megy szerintem! De még nem ázott be mondjuk nem is voltam olyan nagy vízben csak kb bokk aljáig érőben! CSak kellene vaami jó kis endúró gumi mert naon kopott!:S Megakadtam egy sárban álló helyben felvágtam 4.-ig és utánna kezdett el megindulni a sárban végig vertem olyan 10 ezres fordulaton! Egyből fentebb is ment a hőfok mérő!:D de én legalább élveztem!
sztem xr-t ne vegyél, formára is csunya, dobfékes, és nem terepre való..
na msot télleg lépek, majd beszélünk