Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá féreg,ha jo lesz az msn.em akkor felveszlek és tárgyalunk
nem a varrás, hanem a gumi baszások fáradnak el rajta, de simán oda lehet ragasztani és jó nekem kb 1 éve van meg....volt benne bár kaszkadőr mutatvány, de nem lukadt ki sehol....
de aztán az is lehet hogy inkább majd tuningolgatom...
kipuff,telók,hengerfej,stb...
nemhiszem hogy jövőre már le is cserélném a kawát...majd ha télelg ugy állunk anyagilag hogy fussa 4t re meg a fenttartásra..majd akkor
Jó ha elütnek a színek ,legalább mindenki felismer Én scott cuccokat vettem ezek is birják és olcsó is, habár mihez képest...
Szerintem ne kapkodd el azt a kawagatyó dolgot!
Hogy néz ki majd jövőre a 450F-en a ződ gatya?
Azám, mi van MX-el?
csak nem akarok sokat költeni
mert csak összegányolom ugyis
valamire csak jo
max anyunak varodája van és végigvarják
hát,nyilván azért olcsó
jók azok 25-30
troy lee vagy fox...
enyém m cax,de használtam vettem,egyszer megvarrattam,de a térdvédőnél enged a varrás szal szar..de majd veszek egy kawasakis gatyát olcsóé...
bertoni-t vettem meg a sisak az nofear mxdiv vagy mi a geciii
nemtom lehet e...én szerelőmtől veszek egy csomaggal..neki pont van a műhelybe egy csomag óóklira való
Valakinek volt már B-Stars nadrágja, az RMC- nél 14E
Azért olcsó mert rossz?
valahol olvastam hogy hamar elengedi a varrás
parillátó lehet rendelni nem? megnézem és rendelek párat akkó
persze
az olyan mint a telefonokon az fólia a kijelzőn amikor még zsír uj...le kell venni a faszba
jövöhéten én is veszek pár letépőt szemcsire...utálom ha csupa retek a szemcsi és nem látok ki belőle..rárakok 3at 4 et és jó is
jah akkor az az öntapadós le-fel rakhatós geci az csak védő? szal azt leszedhetem akkor?
már baszakszok vele dél óta de mindig marad alatta levegő
az csak egy védőréteg hogy ne karcolódjon a csomagolásnál stb..
az le kell venni mielőtt msz vele...
vegyél rá letépőket ha nagyon félted..akkor nem karcolódik a lencse
cs all

bazz megjött ma a sisakba az uj szemüveg, de tiszta levegős a matrica alatt és torzit a kilátásban leszedtem és visszaraktam(mert ilyen öntapadós szar) és nem lehet ugy visszarakni h ne legyen alatta levegő...ha leszedem akkor könnyen baja lesz?
nah,fejlemények...
2-3 napon belül megyek a motorért
ilyen nem létezik
crosst azért vesz az ember hogy szétnyelezze...szal felújított motort próbálj venni
2000es a gép amit ádi vett
ez itt ni,csak itt még haveromé volt
bubba gyakorol
Hello!

Nem tudtok valami megbízható előéletű 125 2T krosszgépet?(CR,KX,YZ,RM)
Óvatos duhaj vagyok, úgyhogy minden védő megvan ami kell.
az, de azért csak óvatosan.....a 7végén egy srácnak a combja fordult ki a helyéről egy rosszul kivitelezett ugrás miatt. nem volt szép.