Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biroma töményet.... na ?
érdekelne a motor? a cr
ez még semmi..... 1 üveg absinth és utánna tequila.... na utánna kész voltam
14 éves létemre többszőr voltam bebaszva mint anyám:D
kis iszákosss:D
vagyok!
na gecc... bedobtam egy kis whiskyt meg 2 sört..... tiszta jól vagyok
ktmere én is akarok majd fehér dekort... meg a felniket beeloxáltatom feketére
szeva szecsu,jo fantáziád van,és biztos ultra brutálul fog kinézni a géped
csöcs! alszik mindenki?
Helló mindenki.
ígéretemhez híven benézek a sok meló és szaladgálás után.Látom hogy eléggé pang a topik.Mindenki vedel valahol?Jól teszi.
Ma megjött a fehér ruha a motoromra.Nem egy nagy cucc(Racetech),de legalább fehér.
Vettem hozzá EVS üléshuzatot,Fekete csúszásgátlós a teteje,fehér oldala.Tiszta USA,Nagyon odabaszós.Nézegettem a matricaszetteket is,de ami tetszik az nincs az országban.Kb 1 hónap mire megjön(USA dekor)Ha kész a fehér Honda,majd rakok fel róla képeket.Addig rágjátok a körmötöket a nagy izgalomtól.
Most hogy a motorom full egyedi és állat szép,már csak az van hátra hogy megtanuljak végre motorozni
De ez legyen a következő project.
Na mentem.Szasztok.
mégsee
RTL
nah én lépek fürdni 10 minute
Üdv a fórumosoknak
nézem a pókert az S1-en.
Sziasztok skacopk hogy vagytok így midőn este?
aszittem még csakl délütán van azt kapcsóltam olyan jól sütött a nap még az elöbbb
Eladó a hondám... 350 be viheti akárki... további infó az adatlapon
A WÜRTHNEK van egy nagyon profi menetjavítója az ilyen dolgokhoz. Kicsit nagyobbra kifúrod, beletekersz egy javítóperselyt acélból (meneterősítésre is használják a rallye-sok, ahol soxor kell sz7étkapni a dolgokat), újrametszed és kész. Csak a készlet elég drága, kevés helyen van. Vagy átmetszed eggyel nagyobbra parasztba és minden lukat itt nagyobbra fúrsz- töm, h.fej. Vagy alul nagyobbra fúrod és csináltatsz egy lépcsős tőcsavart.
barack pálinkás embert kellett volna keresned
Spy asztsem tudok hogyan néz ki gerre ,1000 emberközött nem találhatam volna meg semmi képen
lol
hát forma ---
haverom mondta h hívjam nyugodtan a szerelőt...nem vette fel...írtam 1 smst h csörögjön ha van vmi,nem reagált...írtam még 1et h lehetséges e h kijutok e vele hétfőn a ringre...válasz: ha baszogatsz,nem .... nagy forma a srác,remélem kész lesz