Helló mindenki.
ígéretemhez híven benézek a sok meló és szaladgálás után.Látom hogy eléggé pang a topik.Mindenki vedel valahol?Jól teszi.
Ma megjött a fehér ruha a motoromra.Nem egy nagy cucc(Racetech),de legalább fehér.
Vettem hozzá EVS üléshuzatot,Fekete csúszásgátlós a teteje,fehér oldala.Tiszta USA,Nagyon odabaszós.Nézegettem a matricaszetteket is,de ami tetszik az nincs az országban.Kb 1 hónap mire megjön(USA dekor)Ha kész a fehér Honda,majd rakok fel róla képeket.Addig rágjátok a körmötöket a nagy izgalomtól.
Most hogy a motorom full egyedi és állat szép,már csak az van hátra hogy megtanuljak végre motorozni
De ez legyen a következő project.
Na mentem.Szasztok.
A WÜRTHNEK van egy nagyon profi menetjavítója az ilyen dolgokhoz. Kicsit nagyobbra kifúrod, beletekersz egy javítóperselyt acélból (meneterősítésre is használják a rallye-sok, ahol soxor kell sz7étkapni a dolgokat), újrametszed és kész. Csak a készlet elég drága, kevés helyen van. Vagy átmetszed eggyel nagyobbra parasztba és minden lukat itt nagyobbra fúrsz- töm, h.fej. Vagy alul nagyobbra fúrod és csináltatsz egy lépcsős tőcsavart.
haverom mondta h hívjam nyugodtan a szerelőt...nem vette fel...írtam 1 smst h csörögjön ha van vmi,nem reagált...írtam még 1et h lehetséges e h kijutok e vele hétfőn a ringre...válasz: ha baszogatsz,nem .... nagy forma a srác,remélem kész lesz
ígéretemhez híven benézek a sok meló és szaladgálás után.Látom hogy eléggé pang a topik.Mindenki vedel valahol?Jól teszi.
Ma megjött a fehér ruha a motoromra.Nem egy nagy cucc(Racetech),de legalább fehér.
Vettem hozzá EVS üléshuzatot,Fekete csúszásgátlós a teteje,fehér oldala.Tiszta USA,Nagyon odabaszós.Nézegettem a matricaszetteket is,de ami tetszik az nincs az országban.Kb 1 hónap mire megjön(USA dekor)Ha kész a fehér Honda,majd rakok fel róla képeket.Addig rágjátok a körmötöket a nagy izgalomtól.
Most hogy a motorom full egyedi és állat szép,már csak az van hátra hogy megtanuljak végre motorozni
De ez legyen a következő project.
Na mentem.Szasztok.
RTL
aszittem még csakl délütán van azt kapcsóltam olyan jól sütött a nap még az elöbbb
hát forma ---