Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

új képek az adatlapomon
nézzétek meg pls
szasztok embereeek
na én lépek majd este 9kor vagy 10kor re
jah okk
akko mit szojjak én, még 3 hónapig keine moto
Hát kapott már rendessen az igaz de tod 1 év alatt......de van már új......csak féltem fellrakni....de vágülis mind 1 mer úgyanarra a sorsra jjut
nincs motorom...nem is lesz egy darabig,dugócsere kb 50 pénz lesz...kurvajó
Aha mi voltunk én az Yz mel és haverom az Yzf el
hallod csanaki a te yz-d első oldalidomjával a tanknál mi történt? lelet cserélve vagy mi?
Itt a gép mellet nyitava sz ajtó aztán vaélami erőssen 4t nyelezéses hangot hallok......Lehet haogy a Zozi az
Jó reggűt embörök

annyira szar motor nélkül lenni ..és kb még igy lesz 2-3 hónapig deha meglesz szétmotorozom az agyam

nah megyek bedobok egy pürküttöt me 10 p mulva kell mennem halászlét enni öreganyámhoz
Nah az nem rossz.
Gyanús nekem hogy találkoztunk mi már a Miskolci kiállításon idén. Dumáltunk is. Egy KTM-es haverommal voltunk ott Adamo-val. Meg egy 250es MZ-vel. Te meg a Yamaháddal ott álltál a fák közt, nem?
Én Miskolc környéki vagyok
Hali!
Ha van itt srácok valaki aki Miskolc környéki és szívesen motorozgatna (enduro) pár kört a környéken az szóljon itt vagy emailben....
na mentem endurózni! megpróbálom megdönteni sebességcsúcsot .....mondjuk ez a tegnapi ez aszfalton volt ......viszek térképet , hogy el ne tévedjünk
jó reggelit emberek ! megyünk motorozni kicsit majd jövök megpróbálok csinálni valami jó fotót

fasza az a villámlás.... egyszer romániában mi is jártunk így ..... egy ilyen halálközeli élményszámba menő sztori volt ....majdnem beszartunk félelmetes volt, ott is villanyoszlop volt a célpontja de olyan volt mintha odadobtak volna valami bombát szakadt az eső és mi 40 m-en belül voltunk ...felállt a szőr meg a haj és úgymaradt remélem több ilyen nem lesz.

amúgy olvastam ilyen villámcsapkodott emberekről , hogy voltak olyanok akikbe többször belevágott már de ilyen 8 szor és túlélték ......de általában nem ........

na és olyan konzekvenciát vontak le , hogy általában akikbe kétszer belevágott már abba harmadszor is bele fog/persze ha túléli kettes számú csapást/ ...........vannak olyan emberek akik vonzzák a bajt
Szép napot riderek.
Most vagy mindenki alszik,vagy már motorozik.
Ígyaztán elhúzok én is a műhelybe,csinálok valami rugózást a motorom elejére.
Holnap aztán nyomulás a haverokkal a pályán.
Majd még benézek.Addig írjatok valami érdekeseket.
krossz gumikkal...vadállat mit fog az menni hosszabb áttétellel sm kerekekkel?
jóreggelt vagy mi a fene.....

most majdnem nemvagyok az élők között ! 20m-el mellettünk lévő villanyoszlopba belecsapott a villám ! ááááááááá------baszott kemény móka volt akkorát csattant, hogy szinte attól befostamagát mindenki...... mi amugy egy bálban voltunk, ugyhogy lett volna áldozat rendesen, de szerencsére senkinek semmi baja nem esett.... még az áram is elment az egész településen most viszont alukálok
na jó éjt mert ájulok és reggel megyünk motorkáznyi
nem az olyan volt, hogy agyújtásból lopta az áramot ....és sok led volt benne

asszem egy pesti srác csinálja és 40000 -be kerül...farokidom meg fejidomot is beleértve de én úgy vettem egy másik motorral együtt...........
zoze neked a cr-en,hogy volt megoldva a világitás téma?és mennyibe volt az össz mutatvány?aksival müködött a cucc nem?
szevasztok!

az a max sebességet mutatja ...ma siettem kicsit hazafelé vele
vagy a testsúlyod mutatja ?
ennyi km et mentél ma?