Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer sikerűlt száraz traktor nyomba felvenni. egyébként elkapar. 1-be elindul gázra felfelé de ahogy váltok vagy elbakerolom a váltást vagy megint kirúgja magát.
és ez miért furcsa?
gázról persze h nem, mert elforog.
alacsony sebesség, éppen h gurulsz, majd kuplungolj bele és ahogy behúztad a kuplungot, már egy picit nyiss a gázon. ennyi.
Ma jó hülyék vagytok
enduro gumával aszfalton fel jőtt. de crossal terepen nem akar.
jah a tüzér is feljön kerékre...a folytatás röhelyes,de felhuzza az elejét
miért nem ? egybe se ? kuplunggal se ? sehogy se? beindítottad egyáltalán?
azé me kerreg
Olyan motor NINCS!
Én láttam...elég béna
cső enyém nem akar fel jönni.
egykerekezni nem nehéz amúgy szerintem de amit gerre csinál az nehéz ...ill. ha már tudod akkor nem nehéz az se de míg ennyire megtanulod ahhoz kell az érzés meg egy- két sárvédő...de ha fel tudod emelni lassú sebességnél hirtelen hltpontra és fékkel tudsz már baszakodni akkor onnantól már gyakorolható a dolog ....
Hali gali. Látom itt vannak az egykerék művészek gerre segits baz.
Jó estét!
Ha minden jól megy, akkor jövő héten végre jogsival motorozhatok és autózhatok
Nah látod ezaz! Eccer sem hagyott cserben...Ezért is Kájtéjem forevver
Na látod gerre ez az amit nekem is meg kéne tanulnom!
megbízható legalább annyira mint a gasgas?
Jah télleg az egy kicsit megvan karcolva a fecskefarok láccik hogy hozzáértő használta
jó a két tank óvatosabban ...aztán egyre vadabbul
egy haverom gondolkozott rajta ...........még nem biztos de elmegy megkérdezni mi lenne a vége ...meg , hogy számolnak -e be másikat helyette ...stb....majd szólok ha vannak fejlemények...lehet ide kerül a motorod....megtudja milyenek a hegyek ...a kerekezést azt már tudja láttam ...jó a hátsósárvédő véged
Na ehun vanni így töltötte fél életét...
Hát köszi zoozee!Na lépek is!Menyit járasam azt mondják két tank elég!Elsöt power nélkül a másodiknál már nyithat néha!Vagy idöre menyit?30 percet mentem vele eddig!
Én olyan 11000akárhányszázzal hagytam ott ez garantált viszont gyári benne minden viszont szerelő szerint nem csörög...Nagyjából ennyi mindig ápolva légszürő lánc teleszkoplégtelenités stb stb....Nem rossz gép...