egyszer sikerűlt száraz traktor nyomba felvenni. egyébként elkapar. 1-be elindul gázra felfelé de ahogy váltok vagy elbakerolom a váltást vagy megint kirúgja magát.
gázról persze h nem, mert elforog.
alacsony sebesség, éppen h gurulsz, majd kuplungolj bele és ahogy behúztad a kuplungot, már egy picit nyiss a gázon. ennyi.
egykerekezni nem nehéz amúgy szerintem de amit gerre csinál az nehéz ...ill. ha már tudod akkor nem nehéz az se de míg ennyire megtanulod ahhoz kell az érzés meg egy- két sárvédő...de ha fel tudod emelni lassú sebességnél hirtelen hltpontra és fékkel tudsz már baszakodni akkor onnantól már gyakorolható a dolog ....
egy haverom gondolkozott rajta ...........még nem biztos de elmegy megkérdezni mi lenne a vége ...meg , hogy számolnak -e be másikat helyette ...stb....majd szólok ha vannak fejlemények...lehet ide kerül a motorod....megtudja milyenek a hegyek ...a kerekezést azt már tudja láttam ...jó a hátsósárvédő véged
Hát köszi zoozee!Na lépek is!Menyit járasam azt mondják két tank elég!Elsöt power nélkül a másodiknál már nyithat néha!Vagy idöre menyit?30 percet mentem vele eddig!
Én olyan 11000akárhányszázzal hagytam ott ez garantált viszont gyári benne minden viszont szerelő szerint nem csörög...Nagyjából ennyi mindig ápolva légszürő lánc teleszkoplégtelenités stb stb....Nem rossz gép...
alacsony sebesség, éppen h gurulsz, majd kuplungolj bele és ahogy behúztad a kuplungot, már egy picit nyiss a gázon. ennyi.
Ha minden jól megy, akkor jövő héten végre jogsival motorozhatok és autózhatok