van egykét fotóm a kevésbű de a másik vinyómon az meg most elérhetelen ...nem szoktam dicsekedni mint gerre igaz nekem nincs is mivel, nem nyesem ennyire profin...de mindjárt kiviszem a labancot és kerekezek vele egy két fotó erjéig a ku...a életbe
nem tudom én felveszem a hóban is.....de motorfüggő a dolog nagyon..... nekem ilyen izombringákkal könnyebb dolgom van bár a cr-rel csodálkozott egykét madár aki már ment keréken hogy ügyes vagyok ezzel a kéttével... mert ott kicsit szarabb a helyzet ha sietsz mert a vadságát is bele ell kalkulálni....ezzel a ktm-mel meg ha valakibe megvan hozzá az érzék az egyből tud .....akibe meg nincs annak meg mindegy mennyit megy vele sose fog tudni ....mostmár egyre lassabban megyek ezzel az a cr-rel nehéz volt nem is sikerült ilyen szépen mennem vele mint gerrének ...de ezzel a labancpówerrel egész szépen alakul...gyorsan elmegyek vele már messze is
nekem már van is jó motor az....legalábbis engem Ő fertözött meg ha tudnád micsoda enduro motor az....csak emelkedőn van baj...egy ideig visz ő...aztán csere.....én viszem őt
én hátraülök mikor kerezek , hogy a seggem érzi az ülésvégét és odapattintok nekije, hogy egyből feljöjjön és ne kaparjon és ne siessen ki alólam erőből mert akkor egy idő után teszi le elejét a kormány van egyedül útba a kilátásnál ilyenkor de kicsit elfordítod és kilátsz de ezt megszokod és testedet már úgy tartod , hogy ellensúlyozd a kormányelfordítást de azért folyamatos bűvészkedés az egész ....és mikor felrántom mindjárt rakok egyel negyobb sebességet neki és haladok .....aztán atól függ mit akarok meg mi sikerül
ez a beszéd. gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás, ennyi a titka mindennek. A nagy nyomatékú 1 hengeres 4T endurókkal, szupermotokkal a legkönyebb kerekezni, úgyhogy húzzál ki és nyomjad...!
nem tudni miért híradó téma az hogy 5ös ikrei lettek egy kecskének? multkor a hangyám 10ikreket hozott össze közbe meg mondták hogy a hasonló korú gyerekektől eltérően nem formákat rajzol meg fest hanem nem tudni miket, de szép színes....najó nem ezekkel a szavakkal de a lényeg ez volt...ilyet én is tudok, csak nagyon kell unatkoznom hozzá
Szerintem egy kicsit orrnehéz a klx, nem?
Próbálj meg jó hátra ülni!
mindent fel lehet venni kis sebességnél, kuplunggal. lsd képeim. nem kell odabaszni a gázt, h elforogjon.