Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula a versenyhez!Csak így tovább!
Hát ja de pesten a dugóba elég könnyen boldogult vele! De én is azt mondom hogy az elmebetegség határát suroloja!

UI: Ne okozzunk balesetet az utakon, hajtsunk a járdán!
Az átriumra figyelj majd oda, mert esténként sok ótóbuzi a sok vúúúpufós ótóval ott cikázik a búza téren. Szóval ne a Rákóczi uccára nyíljon az ablakod, mert akkor szeretni fogod az ottélést este!
cső
hazaértem bazeg....
több mint 37 órája nem aludtam..és még versenyem is volt a közbe...
kb a 25. órában
gondolhatjátok hogy néztem ki....
mind1...jó volt eléggé
combig érő sár volt...szabadedzésen csak két kört mentem,mert nem akartam magam összesározni...időmérőre mentem cska be rendesen..addigra az extrások összevágták a nyomokat..azt a nap meg felszárította...
első futam szar volt...még szoknom kellett a motort...17 induló volt...17. nek fordultam a rajt után..aztán 14. nek végeztem...
második futam zsír volt
6. nak fordultam..két körig tartottam...aztán megelőztek 4 en
10. helyemet tartottam a leintésig..amit úgy ünnepeltem hogy a cél ugratónál beküldtem egy gecilájt nofoot ot
közönség tapsolt mint a picsa...gecijó volt...
Figy: gyors számolás:
a vonatjegy pestre csak oda 3600ft és az nem is IC. Ott leszáll a keltiben ,vagy nyugatiban és legalább kétszer átszáll a bkv ra , ami egyenként 230ft, szóval az odaút 4000ft!

a benzinköltség 2000ft ezzel a ciripeldével, és "némi" türelem (persze nem hinném hogy autópályán ment )
Halál komolyan...ha ő hazudott én is! Állitolag valami 40000km volt benne de ettől a pestrejárástól leesett az állam
Fúúú perpilla nem Nyíregyen lakok hanem 1 községben tengődök de valszeg az átriumban fogok lakni nemsokára ha sikerül
Vazzze! Ez vicccc. Türelmes volt a srác, mit ne mondjak.80al pestig..egy örökkévalóság. Amúgy te ny1 meik részén lax gerre?
nah jóccakát megyek aludni....
már csak 10 nap van a suliból jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Az egyik haverom mondta hogy ilyen cg125 el járt fel 1 srác Nyíregyről minden héten vagy talán minden kéthétben most nem emléxem Pestre dolgozni...Onnan tudja hogy a Honda Szásznál szervizeltetett anno és a srác is odahordja
Görcsöltem a gép előtt, és épp az even angol szó járt az agyamban. Aztán hozzácsaptam egy X et, és lett EVENX. Sztem jól hangzik, aztán így lett ez nickem.
Amúgy Miklós a böcsületes nevem.
húúú micsoda vér gépet találtam!
Ezzel tanultam annak idején motorozni, sitku ék adják el a gépsast.
és te mér vagy evenx?
Passz! A Gergő Geri név foglalt volt így választottam hogy gerre...
Amúgy gerre ,te miért vagy gerre? a vezetékneved?
nincs itt semilyen cbr sose volt csak szpájjal mondogatjuk egymásnak a hülyeséget ha találkozunk
CBR125
a gerre család büszkesége?( amugy mien motor?)
Jóapámé a fényképezésen ő csak vendég volt
Hát de azt már eladtam neked
Mé az nem a tiéd?
Én azthittem ,mert láttalak má vele
héhéhé és a CBR azt elfelejtetted
Az vendég!
Faxa a rendszámod
Azért mögötte az L200 sem elhanyagolandó
Na jóvanna