Gemes ezzel egyetértek! DE ÉN nekem sikerült kifogni egy hulladékot(ujannon) és pedig jó gazda vagyok(ezt nem én mondtam magamról)...De a kivételek mindig erősitik a szabályt
Akkor én ide írom az én véleményem.
szentem nincs rossz motor csak elhanyagolt.
a mi (én) szintemen nem sokat változtat a lényegen hogy egy motor pár LE-vel erősebb vagy
gyengébb én speciál nem a tizedekért motorozok hanem hogy jól érezzem magam.
csak sokan nem tudják eldőnteni hogy milyen erőss motort vegyenek.
de csak azért mert még gyenge motorral se mentek.
Szal szentem a husky se rosszabb mint a tőbbi. és én még csak egyszer mentem egy husky 125-el.
Cr boy!Te aztán érteszhozzá!Addig nem kellene véleményt nyilvánitanod amig legalább egy ilyen jallegü motorra lel nem ültél!Szerintem te még egy komolyabb robogon se motoroztál !
Hát miért? Neked is nagy erőpróba volt.Nem?
Visszaovasgattam néhány lapot,és ha nem tévedek a Grill Gabi telójáról esett szó.
Ha érdekel még mindíg itt van nálam,az árát meg zsírozd le a Gabival.
Ja még el nem felejtem, a pályarend változott nálunk,Mégpedig az eddigi szerda helyett mostantól csütörtökön lehet jönni edzeni a pályára.Természetesen a hétvégi rend változatlan.
szentem nincs rossz motor csak elhanyagolt.
a mi (én) szintemen nem sokat változtat a lényegen hogy egy motor pár LE-vel erősebb vagy
gyengébb én speciál nem a tizedekért motorozok hanem hogy jól érezzem magam.
csak sokan nem tudják eldőnteni hogy milyen erőss motort vegyenek.
de csak azért mert még gyenge motorral se mentek.
Szal szentem a husky se rosszabb mint a tőbbi. és én még csak egyszer mentem egy husky 125-el.
Visszaovasgattam néhány lapot,és ha nem tévedek a Grill Gabi telójáról esett szó.
Ha érdekel még mindíg itt van nálam,az árát meg zsírozd le a Gabival.
Ja még el nem felejtem, a pályarend változott nálunk,Mégpedig az eddigi szerda helyett mostantól csütörtökön lehet jönni edzeni a pályára.Természetesen a hétvégi rend változatlan.