Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszus elkurtam... mingyá javitom
gerre@freemail.hu
cső! Gerre dobj már egy mail címet plz,lenne vmi számodra,hátha érdekel.
Az a baj nem győztem kivárni a végét és nem tom mi a tőrténés.
A keresztre gondolsz?
szerintem az volt a baj hogy nem győzted kivárni hogy minden kilegyen benne cserélve.
Feltettem 1 gigahosszuságu videot...Csak az nézze aki popcornnal és colával is rendelkezik mert közbe tuti megfog éhezni
Gemes ezzel egyetértek! DE ÉN nekem sikerült kifogni egy hulladékot(ujannon) és pedig jó gazda vagyok(ezt nem én mondtam magamról)...De a kivételek mindig erősitik a szabályt
köcce az egyetértést. csinálni kénne egy motorral rendelkező motorosok topicot.
én is igy gondolom!
Akkor én ide írom az én véleményem.
szentem nincs rossz motor csak elhanyagolt.
a mi (én) szintemen nem sokat változtat a lényegen hogy egy motor pár LE-vel erősebb vagy
gyengébb én speciál nem a tizedekért motorozok hanem hogy jól érezzem magam.
csak sokan nem tudják eldőnteni hogy milyen erőss motort vegyenek.
de csak azért mert még gyenge motorral se mentek.
Szal szentem a husky se rosszabb mint a tőbbi. és én még csak egyszer mentem egy husky 125-el.
Életébe sose ült még ilyen motoron!
Lehet,de ne a más véleményét írja ide,neki nincs semmien sinten tapasztalata az enduro-cross motorok terén!
csocsesz.
Ő a hasky-ra írta hogy nem jó, nem pedig a husky-ra.szal igaza van.
hát ez tény h ügyes
Szép estét crossördögök
tsá ombre. hogy a t.k.mbe tucc igy kerekezni. ez basszot jó.
Cr boy!Te aztán érteszhozzá!Addig nem kellene véleményt nyilvánitanod amig legalább egy ilyen jallegü motorra lel nem ültél!Szerintem te még egy komolyabb robogon se motoroztál !
Szegasztok
Hát miért? Neked is nagy erőpróba volt.Nem?
Visszaovasgattam néhány lapot,és ha nem tévedek a Grill Gabi telójáról esett szó.
Ha érdekel még mindíg itt van nálam,az árát meg zsírozd le a Gabival.

Ja még el nem felejtem, a pályarend változott nálunk,Mégpedig az eddigi szerda helyett mostantól csütörtökön lehet jönni edzeni a pályára.Természetesen a hétvégi rend változatlan.