Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan is van
most vagyok ugy hogy mindent ami hiányzik beszerzés és összerak. Csakhogy eza rezo dolog elég kellemetlen .
bazeg
mér a ebay.de re mész rá siki?
mérnem az ebay.hu ra?
magán sz.
van kép hogy hogy áll msot a bájk?
a deutsh punk is borzalom! Ezek magánszemély hírdetések vagy bontók?
ezzel kezdheted volna fönök!
faisst master nekem nem mond semmit az ebay. Kifejtenéd ezt nekem .
Ha valakit érdekel egy csini kép pro cirkuit kipuszetröl nézze meg az apróban. 39.000 - ért kínálják és természetesen yamaha cuc. Nekem nem kell hogy csillgjon , jó a mat fekete is csak lenne egy nekem való.
130 egy rezó?
rendelj ebay ről
nem hittem volna , hogy ekkora szopás eza rezonátor dolog. Most hívtak vissza veszprémi boltból és 130.000 pízért mehetek is érte . Hmmmmm szerinted?
akkó már motorcsere
lehet egy blokcserével lehetne orvosolni . Milyen olcsó megoldás lenne
BIMBIKE:ha találnál fiatalabb gépre valo pufot,akkor már egy jo pont,hisz nekem is a 96os kawámon 99esre valo pufo van,nem egyezik meg a felfüggesztés,de egy kis ház ráegités és ugyan ugy tart
Biztam benne , hogy sok közös kialakítás lesz az yz és a cr közt . De sajnos nem nagyon lehet mokolni .
háát...régi gépekhez nehzkes az alkatrész szerzés sajna...
nem hittem volna hogy ennyire gáz az alkatrész ellátotság , pedig bíztam a márkanévben.
Hát sajnos ebben a formációban ez így nem igaz . Nagyon sok bontót megkérdeztem , de amint a tipust és az évjáratot meghalloták hamar lekerekítették a mosolyt az orcámról . De az aproban van egy tuning de az sajnos yz re aktuális .
ez attól függ milyen kell
ha gyári kell...akkor bontóból össze lehet hozni szerintem 10-15 körül
ha tuning dob kell..pl fmf,hgs.. 40-50körül hozzá lehet jutni
Üdv! Milyen lehetőséget tudsz ajánlani és mennyiért?
tarján benne van az a lényeg
A szatyina Tarjáni nem salgotarjáni!
új kell?
tuning?
gyári?
ÜDV ! Rezonátort keresek 90 es cr 250 - eshez . Ha esetleg valaki tud segíteni benne megköszöném.
Előre is köszönöm!
nemtom,
ő aszonta hogy grilltől vette a gépet..de az ővé 2003 as