xlzx részvétem ....................látod mit tesz egy új dugó ?
amúgy gyógyulást neked is meg a motorodnak is!
faisst gratula a versenyhez ........ ..te tényleg állóképeséged határait próbálgatod
ha majd pihentebben mész egyre jobb helyeken fogsz végezni
kawa suzuki persze , hogy egy ...összeálltak a kawa csinálgatja a körítést a suzuki meg a blokkot ...mostanában történt valami változás de sokáig együtt csinálták ezeket a tereplovakat
indexek,tükrök törtek, kormány elhajlott alul el is repedt,szivatókar töörtt,idomok karcosak,reóz 20ftos helyen horpadt,idomok karcosak,bal bokám most reggelre 2x akkora mint a jobb és fáj mint a picsa amúgy jól megy...
nem kis mázlim volt..... de nagyon durva az ilyen esés után.... úgy felment bennem az adrenalin hogy 2-3 percig semmi fájdalmat nem éreztem.... felpattantam de le is ültem mert megszédültem
mert neked mákod volt,nemhiszem,hogy sok mebernek megussza a motorja(legyen az sm vagy speed) a 110es tempoval valo zakot,kissebb károkkal,hisz ilyen sebességröl már nem 2métert csuszi,bukfencel,esik,repül,stb... a vas
xlzx részvétem ....................látod mit tesz egy új dugó ?
amúgy gyógyulást neked is meg a motorodnak is!
faisst gratula a versenyhez
ha majd pihentebben mész egyre jobb helyeken fogsz végezni
kawa suzuki persze , hogy egy ...összeálltak a kawa csinálgatja a körítést a suzuki meg a blokkot ...mostanában történt valami változás de sokáig együtt csinálták ezeket a tereplovakat
Elismerte, kitöltöttétek a bejelentőt, rendőr volt?
mind1 elesett , elesett kész sajnáljuk aki nem az nem bekaphattya