Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xlzx-bakker...gyogyulj meg!
bazzeg... legalább megállt aki elédvágott?
jó reggelt !

xlzx részvétem ....................látod mit tesz egy új dugó ?
amúgy gyógyulást neked is meg a motorodnak is!

faisst gratula a versenyhez ........ ..te tényleg állóképeséged határait próbálgatod
ha majd pihentebben mész egyre jobb helyeken fogsz végezni

kawa suzuki persze , hogy egy ...összeálltak a kawa csinálgatja a körítést a suzuki meg a blokkot ...mostanában történt valami változás de sokáig együtt csinálták ezeket a tereplovakat
Húú, de sajnálom, nálam is volt már ilyen.
Elismerte, kitöltöttétek a bejelentőt, rendőr volt?
Fakormány
indexek,tükrök törtek, kormány elhajlott alul el is repedt,szivatókar töörtt,idomok karcosak,reóz 20ftos helyen horpadt,idomok karcosak,bal bokám most reggelre 2x akkora mint a jobb és fáj mint a picsa amúgy jól megy...
tegnap szervízből haza fele el is dobtam befékeztek előttem én elsőkerékre álltam,gyertya és repültem is
Csak a szine más...egyébként azonos!
váááágom nagyfaternek is vót
Medmeg nem ETZ hanem MTZ mezőgazdasági vontató Made in Belarusz
na te meg gyúrjál.... mert esni kelni fogsz ha meglesz a cr... ezt most megmondom
a traktorra vagy a motorra gondolsz
nah én léptem aludni szevasztok jóccakát mindenkinek tova esésmentes napokat kívánom motoros tálasim:)
jólvan mellözzük a flegbaságot sztemm
mind1 elesett , elesett kész sajnáljuk aki nem az nem bekaphattya
ja esni tudni kell....Mtz 82es elsőkerekének....lehuzhatod a budin az ájkidót....
bazz esni tudni kell..... te nem jártál ájkídóra? ot tmegtanítanak esni
Guten éccakát
nem kis mázlim volt..... de nagyon durva az ilyen esés után.... úgy felment bennem az adrenalin hogy 2-3 percig semmi fájdalmat nem éreztem.... felpattantam de le is ültem mert megszédültem
Majd megtudnátok 5 napig infuzion élni meg keserüsotól szarni utána....És a sört is ugy kellett a növéreknek csúszópénzér behozni
mert neked mákod volt,nemhiszem,hogy sok mebernek megussza a motorja(legyen az sm vagy speed) a 110es tempoval valo zakot,kissebb károkkal,hisz ilyen sebességröl már nem 2métert csuszi,bukfencel,esik,repül,stb... a vas
MEGDOLGOZOM a motorjaimért..... ugyanúgy mint minden másért....de a motor és a nő nálam szent és sérthetetlen mindenből a legjobbat érdemlik
hát neked piti mert pénzes vagy:PNE vedd komolyan csak hummooor:D