Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a másik meg a Ladmanné? múltkor voltam Kertvárosin kicsit motorozni azt ott voltak melettünk ezzel a fehr kocsival meg 3 vassal......nem volt roszzz
Szatyina Géza Salgótarján : 06203117614
cső srácok, kérdés lenne, hondához ( cr 250) kellene bontott alkatresz vki vmi tipp, vagy link, hogy hol lehetne nezni?
mind1,nemgond
jó állapotban van és ez a lényeg...bár a felső tűgörgő kicsit hangos...de zoliék aszonták még nemkő cserélni
ja
zoliék mondták hétvégén hogy ez biztos hogy grill gépe volt,meg hogy valami tuning biztos hogy van benne mert szokatlanú durva
ezekszerint akkor grill nyuzta a vasadat
Fúúú nagyon nagy kibaszás Akkor megveszem majd az sxemet oszt asszondom hogy versenyezni akarok vele ...Úgyanugy mint AMIKOR MEGVESZNEK 1 MONDJUK IMprezát és rallyznak vele azt is zsír ujban veszik és egyből renccám nélkül...
itt a motorom....
http://www.procross.hu/image/u...
a rezón a kopások ugyan azok...csak mostanra kicsit kifakult a fekete szín...de a rezón a szövegnél a kikopás full ugyan az....
helló véletlen nemtudgyátok ki nyerte a Short Track Quad Bajnokság idénynyitó futamát az 1000-es géposztályban?
nos ma jellentkeztem be utoljara majd Hollandiabol jellzek vagy amilyen orszagban epp vagyok,legyetek rosszak bye bye
bazzeg végre beindult ez a köcsög robogó..... mit szoptunk vele..... aksira rá kell tölteni mert nagyon erölködik az önindító... de ez egy szar
köszi zozi
próbálok legközelebbire rápihenni
mindenhol csak a lehúzás megy...amit a fejesek elkúrnak...azt a kis embereken hajtják be...
Ha van rendszáma akkor fizetnie kell az adót is. Mondjuk nekem is bent álldigál az XX a garázsban, és havonta ha kétszer előveszem...kicsit sajnálom is rá fizetni ezt a kurva adót.
szép lenne ha fizettetnék velem a teljesítmény adót....csak azé mert 1 héten 6 napot garázsban áll a moci..1 napot meg motorozok vele !crosspályán!...leszophatnak ha bevezetik a rendszámot mindenre...
de mondjuk haverom rmz je rendszámos....majd megkérdezem tőle hogy ő fizeti e az adókat...
dede oda jöttek,mindenki segített 1másnak
gondolom senki se ment oda megnézni hogy élsz e még...
javulást, nekem még mindig fáj a karom, lehet el kéne menni dokihoz...
ááá...szent istván krtn ment mint az őrült vasuti sineken...na léepk mer egész osztály CSzik tolom én is
rendszámát nem nézted van páár haverom a rendőrségnél akik kinyomozzák hol lakik a csávó.... és hupsz picit megkarcolnánk az audit
lófasz semmi...az volt hogy egy geci a8as bevágott a kocsisor elé,így mindenki csikorgott,én nem csikorogtam hanem estem...senki nem adott senkinek betétlapot...nem volt semmi mindenki elment... már egész jól vagyok,bokám fáj,kormánykicserélve,indexet dobtam rá. szivatókar kell még
de úgy nem izgalmas ha vki nem lövöldözik rád
ezt kurvegyszerűen megoldják a qvadosok..... vagy jó koszos rendszám , vagy leszedik a gecibe
Hát ez így igaz. És amikor a vadászok meg erdészek meg stb. stb. mennek az erdőben szerintem több kárt okoznak. Itt szerintem csak az lenne a lényeg ,hogy pénz legyen lehúzva az emberekről ismét. De hát én mindig úgy vagyok vele ,hogy kapj el ha tudsz. Amúgy én legtöbbször kifáradok krosszpályára ,vagy természetvédelmi táblával nem jelzett területen megyek. De a legegyszerübb lenne ha kijelölnének motorozásra területeket ,és ott pl . a hatóság sem üldözne.
Azért igen kíváncsi vagyok hogyan fogják ezt megoldani. Ha a krosszmotor közúton nem használható, akkor hogyan fogják vizsgáztatni, mert ugye csak úgy kaphat rendszámot. Ha viszont nem használható közúton akkor minek a rendszám. A rendszámköteles járművek teljesítményadó (súlyadó) kötelezettek, de ha nem használható közúton akkor minek fizessek egy olyan adót amiért nem vehetem igénybe a "szolgáltatást".

Érdekes....