Ahham...Hát szóval nemtom....Nekem nemtetszenek a Honda-Kawasaki-Yamahák....vagyis...szóval az ien 96-osok kb...nemtudom miért :S És a Husky is meg az Aprilia is vhogy jobban bejön, erősek is csak...ponnt ez h az alkatrészek....De hát...Valami valamiért?! vagy nem?!?!
igaz akkor elmondom mit hallottam rolla és miért írtam ezt!
- Nem olyan megbízható
- Drága hozzá az alkatrész
- Kevés az alaktrész
Előnyei:
- ha normálisan karban van tarta jól is szuperál
- nem eszik sokat mivel enduro
- 2t
Hellotok! Nah....szóval nem az h nem ültem meg izé...ültem már erős gépen..mert összes haveromnak már 125-250es a gépes csak nekem nem :S és már tervezem énis...de mindenkinek cross és én endurót akarok...és azért szórakozok a lóerővel h azért tartani is tudjam őket, keményebb terepen...meg szóval azért akarok ien "versenyendúró" szerűséget.... Néztem mindenfelé de NEM MENTEM még se Aprilia RXel se Husky WRel...és Tapasztalt embertől szeretném a véleményt megtudni....Mert kinézetre ezis meg azis bejön...de inkább Husky....monnyuk ezt néztem ki... http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=66061
De Apriliát is néztem...Lécci segítsetek mert már csak a fatert kéne megfűzni..... PLZ kössz :)
mellőzöm komoly motorom még nem votl deh mentem sok motorral!
és amikert a hasykról hallok engem is eltántorít..
szal nem tom mit kell itt izélni atis....
Szevasztok!
Tévedsz!Nekem volt már rossz motorom...és újan vettük.Sanjegi vagy valami ilyesmi volt a neve Egyszer fellazultak a csavarok az elejében és nem lehetett irányítani, 7-8litert evett 100on és mindig elromlott benne valami. Szóval igenis létezik szar motor!
azt ajánlom! mert arrol csak jókat hallottam
- Nem olyan megbízható
- Drága hozzá az alkatrész
- Kevés az alaktrész
Előnyei:
- ha normálisan karban van tarta jól is szuperál
- nem eszik sokat mivel enduro
- 2t
De Apriliát is néztem...Lécci segítsetek mert már csak a fatert kéne megfűzni..... PLZ kössz :)
és amikert a hasykról hallok engem is eltántorít..
szal nem tom mit kell itt izélni atis....
szintúgy 400 as robogóval is metem már.... csak ennyi szassz!
Bazz ez a csákó nem akarja hogy kerékre áljon osszt kerékre áll.
enyém meg forditva.
Tévedsz!Nekem volt már rossz motorom...és újan vettük.Sanjegi vagy valami ilyesmi volt a neve