Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aza baj h max 320.000 Ftom lenne motorra...azis fateréktól meg egész nyár... :S
a husaberg Svéd! asszem
azt ajánlom! mert arrol csak jókat hallottam
Te miet ajánlassz? Enduró-t mindenféle képp :D a Husaberg az mien made(in taiwan :D)?
Tedd azt!
Ha meg veszek akkor meg veszek 1 ien gépet azt kövi évbe át pöppentem supermotová :
vegyél japán motort azok megbízhatók és alaktrész is van olcsó,drága
:) Hát...ha ebbe az évbe nemveszek mocit akkor áttérek a gyorsulási-naked témára...
én Csak japán moci Fun vagyok
Ahham...Hát szóval nemtom....Nekem nemtetszenek a Honda-Kawasaki-Yamahák....vagyis...szóval az ien 96-osok kb...nemtudom miért :S És a Husky is meg az Aprilia is vhogy jobban bejön, erősek is csak...ponnt ez h az alkatrészek....De hát...Valami valamiért?! vagy nem?!?!
igaz akkor elmondom mit hallottam rolla és miért írtam ezt!
- Nem olyan megbízható
- Drága hozzá az alkatrész
- Kevés az alaktrész
Előnyei:
- ha normálisan karban van tarta jól is szuperál
- nem eszik sokat mivel enduro
- 2t
így van....te bármit írhatsz, amire bárki bármit reagálhat....
Hellotok! Nah....szóval nem az h nem ültem meg izé...ültem már erős gépen..mert összes haveromnak már 125-250es a gépes csak nekem nem :S és már tervezem énis...de mindenkinek cross és én endurót akarok...és azért szórakozok a lóerővel h azért tartani is tudjam őket, keményebb terepen...meg szóval azért akarok ien "versenyendúró" szerűséget.... Néztem mindenfelé de NEM MENTEM még se Aprilia RXel se Husky WRel...és Tapasztalt embertől szeretném a véleményt megtudni....Mert kinézetre ezis meg azis bejön...de inkább Husky....monnyuk ezt néztem ki... http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=66061
De Apriliát is néztem...Lécci segítsetek mert már csak a fatert kéne megfűzni..... PLZ kössz :)
ide sem fogok többet írni mert mindenkit leszóltok tudtommal ez 1 nyílt fórum és akár mit mondhatok..
sorry a hibákért csak gyórsan írtam meg ettem:D meg tv-ztem
mellőzöm komoly motorom még nem votl deh mentem sok motorral!
és amikert a hasykról hallok engem is eltántorít..
szal nem tom mit kell itt izélni atis....
eddig 3liter...nem kell a duma hogy lefagyott az idei termés....ráér, nem felejtek
atis én csak megosztom a magán véleményem amit emberektől halok..
szintúgy 400 as robogóval is metem már.... csak ennyi szassz!
Mindenki braindeathon van vagy mi az ánti fasza"megyen"itt he?
szoval hogy ne legyen vita általában kimaradnak a motor felsorolásból az ilyen kinkoi meg sinsoi és haverjaik.
oksa,ment a válasz szintén...sikíts ha tudsz rá vkit
Ment a válasz
meg bokrosodot a paripa.
Bazz ez a csákó nem akarja hogy kerékre áljon osszt kerékre áll.
enyém meg forditva.
Szevasztok!
Tévedsz!Nekem volt már rossz motorom...és újan vettük.Sanjegi vagy valami ilyesmi volt a neve Egyszer fellazultak a csavarok az elejében és nem lehetett irányítani, 7-8litert evett 100on és mindig elromlott benne valami. Szóval igenis létezik szar motor!
mail ment
Bakker ez nagyon nagy