Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké köszi
remélem eggyezik
mondjuk a mind a 2 18" nem?
hú bazeg má megint tök készvok
osztom faisst báttya véleményét!
csiszi
ne vegyél régi huskyt...
vegyél egy crm et oszt jóvan...az viszonylag erős...
vagy egy gasgast
k :)
nem egészen nyugottan!
jaja ! Viszont a gas gas nagyon jó gép!
Msnre nemgond ha felveszlek?
Naja...énse találtam 125be :):) meg Gas Gas is kevés van ami ien 97es 98as körül van :)
amúgy husaberget akkor ezekszerint nem fox venni mert 125 ösbe még nem láttam,nem hallottam róla
figy! egy illegális müszakit tudok 5000 ft ért!
Ahham....Csini
Meg azon izélek...Hogy az a Husky amit belinkeltem az rendszámos, műszakis...Akkor csak nemlehet annyira oda, mert azon valahogy átkell verekednie magát a gépnek...De hát nemtudom :S
Belenézel az adatlapomba benne van a kép Honda Cr 125 2t
ktm sx 125 az jó gép

csak ha régi akkor rossz mert régen majdnem becsődőlt a ktm cég szal a régi ktm ek nem olyan JÓK
legalább is ezt hallottam
Te mien gépet szeretnél venni?
Jaja az megvan....
125 2t....
ha mész mocit venni vigyél valam szakértőt magaddal én is ezt fogom tenni csak még nem tom hogy kit..
Hány ccm est akarsz? 2t-4t?
Ahham hát köszi szépen ....Kicsit eltántorodtam tőle...de Lehet h 1 próbát megér ^^ csak nem nyúlok bele a kakiba
Ahham...1 a gond..nekem ezek közül 3 (kawa, honda, yamaha) kilőve mert nemtetszenek azok amien árba nekem nézelődnöm kell :S a többi.... meg nemtom :S én igazából az Apriliát néztem naon...de...áh nemtom mit akarok :D
csiszi én is most veszek és kérdem mindenkitől a motorok véleményét.. deh nem valami bőven fejtik ki én megpróbáltam neke kifejteni miért jó és miért rossz a wr
vegyél
Yamahát
Hondát
Gas Gast
Huasberget
Kawasaskit
ezek közűl válogass szereintem
SZEREINTEM