Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

narancs
ha az enyimé retek
mi a tijéd?
ja és egy őrült csaj a frászt hozta rám... mert nekem volt elsőbbségem de majdnem elbaszott a haverostúl, dt s tűl
akkor éretlen retek
jaa télleg a retek az piros...
retek az apád töke
csak a dt re..... tegnap voltam 11 kor lecsekkolni..... megállapítottam hogy a Dávid motorja egy retek az enyémhez képest

meg elhoztuk a gumikat..... éjjel 2 ig azt csináltuk.... kicsiíptem az első guma belsőjét (de azt hittem csak a pumpa szar) ígyhát elmentünk a közeli benzinkútra fater kocsijával... hazafele 2x lefulladtam, 1 patkát telibevertem.... hazaértünk.. haverommal úgy döntöttünk hogy majd holnap folyattjuk mert kezdtem hülyeségeket beszélni meg 2 őt látni a dolgokból.... de dobjam haza.... odafel 2 x megin sikerült lefulladni a superbel... mert egyfolytában pofázott haverom és nem oda volt az eszem.... meg már lassan 4 napja 3 órákat alszok szal kicsit ko vagyok.... hazafele meg 160 al az üllőin meg a nemesen... jóó volt... bár ez kicsit meggondoltatlanság volt ilyen fááradtan

de hazértem meg különben is üres volt minden... fél 3 kor lefeküdtem reggel 6 kor keltem.. dzsaltunk be a suliba az érettségi megtekintésre.. odafele a crm ből kifogyott a benya, defektet kaptunk olajat loptunk.. na az a lényeg hogy 8 R ASIKERESEN BEÉRTEm... kedürlt hogy a magyarom lett a legszarabb... 3 as lett matek is 3 as de határon voltam, töri angol info 4..... ezeket még fel tudom húzni 5 ösre....
utánna haza, befejezni a gumikat... sikeresen odaégedtem egy szilvásgombócot.... utánn irány örs, cuccok elhoz, csúcsforgalomba ki batthyányi térre a csajomért.... aztán kiderült hogy mégsem tud velem jönni mert szóltak neki hogy mars haza....

utánna haza.... most itt vagyok.... és kivagyok... gecjónapom volt
ernzberg
zozi szerintem már erzbergen van...szerintem csak vasárnap este lesz elérhető...vagy hétfőn
nálad van már Ádi?
csőgáz... jók az új gumik
ÜDV zooozzzzzzeeeeee!
Múltkoriban említeted , hogy van egy fölös rezod cr 250 re . Aktuális vagy nem?
Csá
nem nagyon megy a topik
gecc megveszem holnap a hátsókerékbe a 3 csapágyat ami 500huf/db és még 2 tűgörgős csapágyat a hátsóteló alsó részébe 1360huf/db=====így 4220hufból kijöttem faszán.
nesztek egy kis DEMIZSONBOR
zsír
mentve a tiéd is.
elmentve

ez a enyimé 06703134703
a mazdából kifolyt a benzin és a ford alá folyt és oda tovább terjedt a tűz
próbálták hogy a transitot egy másik kocsihoz kötni és kihúzni onnan de hát csak forgott a kerék és lefüstölték...
ilyenkor kéne oda egy jó kis traktor. nem hiszem el hogy gyorsba nem tudtak eggyet szerezni a környékről de hát a fasz sem számol az ilyenre
204701487
ja....szegény csávo,nagyon durva,hogy még egy utolsot telfeonált a családjának
pfff. ez nagyon durva
nem kell válaszolni ha nem akartok találkozni Mr.Szpájjal az enduro császárral,akkor igy jártatok