telefonhegyeket zúdítottam a kereskedőkre . Csetényi ember ilyet szól , hogy múlt 7 en nyomta el ami 2 éve állt már nálla a polcon. Mondom neki hmmmm. Egyszer korában hívtam már akkor érdekes modon nem volt neki semmi a mocimhoz. Most mérgelödjek vagy ne. Na nem is eza lényeg hanem egy ember jelentkezett és kértem töle képeket róla . Mi a véleményeteka rezórol érdemes szerintetek üzltelni vagy nem . Engem személy szerint nem nagyon dobott fel az állapota.
na próbáltam a nagy ipari szárítóval melegíteni de semmi haszna
a másik oldalt a tárcsa felöli oldalon meg van egy gumis rész kívül mint valami védő és azt hogy kellene leszedni?
csáó
egy sürgős kérdés!
hogyan kell a hátsókerékből kiszedni a csapágyakat?
meik oldalról kell megközelíteni vagy valami mert leszedtem azt védő szart a fogaskerék felöli oldalról és nem akar kijönni a csapágy! mi afasz van ilyenkor vagy mit kel csinálni?
nemtom....
majd szólok neki
a másik oldalt a tárcsa felöli oldalon meg van egy gumis rész kívül mint valami védő és azt hogy kellene leszedni?
nembirták elviselni a vereséget
egy sürgős kérdés!
hogyan kell a hátsókerékből kiszedni a csapágyakat?
meik oldalról kell megközelíteni vagy valami mert leszedtem azt védő szart a fogaskerék felöli oldalról és nem akar kijönni a csapágy! mi afasz van ilyenkor vagy mit kel csinálni?