Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit linkeltem neked oldalt ott uj cuccok vannak hozzá ,miért nem veszel rá ujjat.
telefonhegyeket zúdítottam a kereskedőkre . Csetényi ember ilyet szól , hogy múlt 7 en nyomta el ami 2 éve állt már nálla a polcon. Mondom neki hmmmm. Egyszer korában hívtam már akkor érdekes modon nem volt neki semmi a mocimhoz. Most mérgelödjek vagy ne. Na nem is eza lényeg hanem egy ember jelentkezett és kértem töle képeket róla . Mi a véleményeteka rezórol érdemes szerintetek üzltelni vagy nem . Engem személy szerint nem nagyon dobott fel az állapota.
Gondolom van hozzá valami lehúzó, illetve kihúzó szerkezet.
jólvan akkor asszem elmegyek egy zerelőhöz vele
okos szopás
nemtom....
na de mondj valami okosat is
szopás
oksa
majd szólok neki
emberek valami reagálást pls
ja + hogy amit vettem csapágyat 6004 est 3 db ot azok nem mind jók a kerékbe bazz
na próbáltam a nagy ipari szárítóval melegíteni de semmi haszna
a másik oldalt a tárcsa felöli oldalon meg van egy gumis rész kívül mint valami védő és azt hogy kellene leszedni?
faisst mester , ha taliznál zoozee mágussal mond már meg neki , hogy kerestem a rezonátorral kapcsolatban.
mintállat
vidd be a gáztüzhelyre,muter majd fog sikoltozni
faszt.. szép érett.....
Köszi mester!
műmájerek átmentek másik oldalra...
nembirták elviselni a vereséget
valahogy kiütögetni nem lehet?
kössz csak azt nem tom mivel
rohadt narancs
hevítsétek és kiesik
csáó
egy sürgős kérdés!
hogyan kell a hátsókerékből kiszedni a csapágyakat?
meik oldalról kell megközelíteni vagy valami mert leszedtem azt védő szart a fogaskerék felöli oldalról és nem akar kijönni a csapágy! mi afasz van ilyenkor vagy mit kel csinálni?