Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hol vana rezonátor?
Majd el is felejtettem hogy Sikinek igaza van a kipufogószeleppel kapcsolatban,csak azért nem álltam neki e misztikus eszköz elvének taglalásához mert egyrészt nem tudtam volna ilyen röviden,köznyelven leírni.Másrészt pedig nem akartam lerombolni azokat falakat amiket sokan a nagy "power szelep"oltára köré emeltek.
Egyszóval az erő nem a kipuszelep nyitásakor jön meg,hanem az már eleve ott van. Viszont az alsó tartomány fuldoklás,rángatás nélküli használhatósága kíván kissebb kiömlési keresztmetszetet.
Részemről erről ennyit.
zoozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hol vagy?
Jó napot!
Kornél mit szólt, hogy elmaradt a Nas koncert?
oksa
jó melóóót..ha az jó tud lenni..
Na jó.Akkor szorítok a kocsiban egy kis helyet egy demizson víznek
Elhúzok mert még ki kell almozni az autómat meg le is akarom mosni stb.
Este még benézek
oksi,valahogy megoldjuk ha ninc kint senki
hozz egy vödör tengervizet..beleöntöm a kádunkba..aztán már elomdhatom hogy idén már én is voltam a tengerben
Lapajnak RMZ 450 #34-nek vagy SCsabának EXC 250F,vagy Hosszúvargának KX500#75-nek.Ha nincs kint senki,hívjátok a pályán lévő hirdetőtáblán található tel.számok valamelyikét.
Majd hozok neked a tengertől vattacukit meg jaffaszörpöt
bazeg télleg...te mész nyalni a fagyit a tengerpatra...kötsőőőőőg
akkó kinek kell perkálni majd ha megyünk?
nehogy valaki olyannak adjuk a pénzt aki akkor van kint életében először..aztán hazafelé eltankolja a pénzünket
Na ja a 2500 az nem kevés.
Gyertek nyugodtan ha mégsem Kóka lesz az uticél.sokan kifogásolják hogy nagy a por és rumplis a pálya,dehát ez a való világ haver
Aki ezen tud menni egy futamnyi időt az tuti bírni fogja a versenyen is.
Bár én már hétvégén áztatom a zrityómat az Adrián.Pontosabban szerdától.Így vasárnap nélkülöznöd kell a társaságomat.
De a többiek biztos lenn lesznek.
naja..sose lehet tudni mikor görbűl a kormányod..
Lehet hogy vasárnap megint meglátogatunk titeket,persze csak ha szabad
De most többen mennénk ha megyünk...felvetettük hogy most kókára megyünk...de bevallom őszintén..2500at kiadni csak azért hogy ott motozzak...nincs kedvem..
inkább fizetek neked 1500 at..és legalább jó a társaság
Bocs Faisst.Már próbáltam neked válaszolni,de szórakozik az oldal.
Láttam a képeket,meg a videókat is.Legközelebb ha összefutunk csinálunk több közös motorozást.Majd felkészítelek a versenyekre egy kis közös tréningel.
A kormány nem eladó.Márcsak azért sem mert nincs pénzem a másikhoz megvenni a befogót.Meg ha lesz is,ebben a sportban nem árt ha a fogyóeszközökből van tartalék.
most má én is teszek "egésségedre" képet
most má én is teszek "egésségedre" képet
Én nem veszem semmibe,mert ha ez jött le az írásaimból akkor sajnálom!
Sőt nekem is van Kawasakim is nagyon szeretem azt is.
Ajánlottak nekem Husqvarna TC 570-et is a múlt héten egy motortesztelő srác mondta hogy ő azt venne mert szerinte az a legjobb.
Ment már Honda CRF450R,KTM EXC 525,Husaberg FE650E-vel meg még sorólt egy párat de nem jegyeztem meg mindet,neki terepen a Husky tetszett a legjobban.
Mást valakit kérdeznék hogy mi a legjobb neki,biztos hogy nem a TC570-et mondaná.
Ahány ember annyi féle motor jön be neki.
Azzal hogy "megy bele a pénz rendesen" nem azt akartam sugallni hogy csak költöget rá!
Folyamatosan vannak vele olyan problémák ami a többi Japán szaron valahogy nincs.
Nem tudom hogy miért jó az ha a gyorsasági sportból akarnak áthozni újításokat az off roadba,de az Olaszok biztos tudják.Ami viszont nekem dúrva hogy 1.5 m-ért megkapod azt a motort aminek az ára közel 2milla.Mondjuk ha nem helyezed forgalomba meg elsumákoljátok a reg.díját stb. akkor elhiszem hogy megkapod ennyiért.
Az meg hogy mire viszik majd ezek a vasak,valóban majd az idő dönti el!
Minden esetre nem kéne a többi nagy múltú motorgyárat semmibe venni.Még akkor sem ha neked Aprilád lesz.
rxv szar,sxv kell
A V2-nél is 15 üzemóra van megadva a két olajcsere között.
Egyik gépbe 200 üzemóra felett van már és még nem kellett benne semmit sem cserélni.
Két nagy lényeg olajcsere és állandó légszűrő tisztítás meghállálja megát.
Hali Botond,az RMZ 250 kiválló konstrukció kb 80 üzemórát bir a dugó,verseny tempoban ami nagyon fontos a gyakori olajcsere!Az egyik barátomnak van 2007-es és ő 6-8 üzemóránként cseréli az olajat,de a gép nagyon meghálálja!
Ha terep akkor Ktm 2T 250 vagy 300exc! Egyrészt itt nem folyik el az olaj össze vissza lassuegykeréknél! Másrészt meg mindenki bek***aphatja aki szerint nem így van Tapasztalatból mondom volt egy két motorom köztük négyütemüek (mint pl most bár ez egy qrva nagy tehén ) De volt kezeim közt 450exc 450 fse lc4.... De viszont az lc4el lehet turázni most perpilla azé van..De lehet megveszek oszt jövőre lecserélem 1 300asra
igaz még cska 2 hete van meg a kawa
nem nem költök a kawára semmit...versenyzek vele,ezdek vele...csak benya kell bele
yz re csak akkor kellett költenem amikor eltört apowerem és szájjelvert mindent a hengerben
de versenyen az is jó volt...
Annyit viszont mondott hogy megy a gépbe a pénz rendesen.

Másik márkáknál is aki versenyszinten használja őket ugyanúgy költi rá a pénzt rendesen.
Lehet az:Huqvarna,Husaberg,KTM,Honda és stb.
A 2milliós közeli ár azért kicsikét dúrva,nekem most pontossan 1.5millába fog ez fájni vadonat új 550-es moci teszem hozzá.
Amikor kiadják 23LE-re van visszafojtva 800km ig kell így használni,a bejáratási idő ennyi.
És ez jó dolog inkább mint rossz mert így rendesen be tudod járatni,nem tudod széthajtani a motort a bejáratási idő alatt.
Utána van lehetőseg a motor 4féle beállításrára.
Az hogy mire viszik majd azt te sem tudhatot meg más sem,majd az idő eldönti!
Előre ilyent kijelenteni nem érdemes.
lényeg hogy müködjön nem?
vagyis még idén...szerinte