Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HY!
Tényleeg hol vban Standar? Nagyon régen láttuk! Szevasz Csana
Hy all! bakker elmarad a visontai endurocrosss szeptemberbe rendezik majd meg....addig kéne még vmi versenyt keresni...
Berugtam ésnem vagyok rosszul!
rosszúl vagy?
Sziasztok
Sziasztok:)
Sziasztok!
Sziasztok!
Eladó CRF450R-t, YZ450F-et, vagy RMZ450-et keresek, max 2005-ből.
Ha vki tud ilyet, az R1 topicban keressen meg lszi.
Köszi.
Ma megtaláltam a holtpontot, igaz csak egy pillanatig volt meg, addig amíg át nem estem rajta...

2be föl végi, jött a 3. az is majdnem végig, de sok volt az erő és túlhúztam, persze senni gáz, godoltam majd a fék segíte...ett volna ha nem csúszik le a lában róla. Innen már nem volt visszaút igy 3. stiften gondoltam leszállok...és leszálltam

Mindig kell védőfelszerelés!
Nagyon nyamvadt a részvétel a topikban!
Csomó mindent csináltam már,meg Esztergomot is megjártam,és azóta színte semmi hsz.nem gyűlt.Még szerencse hogy a műmájerek megléptek.Külömben már rég végünk volna.
Na húzok aludni.Szasztok.
Megjelentek a 2008-as Yamaha modellek!
NAh megjöttem Szőkés hajjal:D
Lol:D
ja..de 2004es 4t-t nem vennék..az már "régi" nek számít...
de viszont 2t ben meg tök ujnak
a mellette lévő 450es sx is 890 érdekes...
nekem teccett a crusty12 szerintem érdemes leszedni
akciósan 600
690 lett volna
szal majd szerintem egész jól eltom adni...főleg amikor már rajta lesznek a tuning cuccok is..de hosszú távra tervezek a kawával...szal mind1
és te menyiért vetted?
hát...szedjed...de nekem az uj crustyk nem tetszenek....
inkább szedd le az On the pipe sorozatot
az gecijó...
http://www.1wd.hu/ktm/Hasznalt...
ugyan olyan mint az én kawán...890 ért...kemény bazeg
hogy lehet lehúzni innen videót? taliztam egy nagyon szimpit és magamévá szeretném (tenni ) tudni.
Faisst, neked van meg sok ilyesmi film, crusty 12őt érdemes leszedni?
thx a helpikét. Akkor ma még mondok egy imát , hogy épségben hazaérjen mert szívemen viselem a sorsát. Legalábbis egy darabig.
szntem estefelé itt lesz Zoozee(csak azért irtam le, mert ha ezt írom akkor 10percen belül meg szokott jelenni )
én meg szaknyelven nem nagyon tudnám leírni a power témát