ha megnézed az 500as képeket bikepics-en..akkor majdnem mind1ik motorba supermoto kerék van...gondolom ők is tudják hogy crosspályán nem nagyon kezelhető
oksa, csak kérdeztem, mert nem emlékeztem.
ha jol meg van csinálva nem szarabb, és gondolom mivel magadnak csináltad(csináltattad) nem akartál kibaszni magaddal
na ne firtassuk
ha már itt tartunk a 125ös crossoknál, endurozni teljesen alkalmatlan a kis tank, és ahoz mérten nagy fogyasztás miatt, nem? tudom hogy üzemórás, de km-be kb mennyit megy egy tankal? sok mindentöl függ, de mégis kb-ra?
Üdv mindenkinek!
Visszaolvasgattam egypár oldalt és ilyen jól már rég mulattam . Thx elvtársak . Ha esetleg zoozee beesne legyetek szíves szólni neki , hogy bimbike kereste a rezo miatt és írjon . Előre is köszönöm a segítségeteket ! További jó chatelést és kezeket a paplan fölé !
hello nem érdekel vkit egy elado cr 500-as! 1988-as gyujtáshibával! amugy a motorja nagyon brutál! ha érdekel vkit akkor irjon ide a forumra és megdumcsizzuk! az ára 120 ezer ft!
nekem nem kell 250es! megha kellene egy 03ast simán kanék ennek az árábol , de inkább egy 250 crf na az kellene v egy 07 25ös sx v most összel v jöv tavasszal csere lesz
olaszok rmz450 ből is csináltak endurót