Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár hogy ilyen csak itáááliában van...
olaszok rmz450 ből is csináltak endurót
azt hittem rávágod, hogy nem, és akkor megmutattam volna a 2007es crm-et...igaz nem gyári honda, de HM-Honda
van mit nézegetni ezen kivül is
ha megnézed az 500as képeket bikepics-en..akkor majdnem mind1ik motorba supermoto kerék van...gondolom ők is tudják hogy crosspályán nem nagyon kezelhető
persze,simán
streetgumit belecsapnék és stopizgatnék vele sulibamenet
http://www.bikepics.com/pictur...
2007 es kx450f...500as blokkal
ja.
fogadjunk hogy elfogadnál egy CRM-et!
2001 ig gyártották asszem
csak a blokkot pakolják bele a 250 es vázba
nem is, de hátha van benne mégis vki okosság, aztán gondoltam hátha megvette valaki és nyilatkozik hogy milyen, megéri-e emiatt megvenni....
de az amik biztos raknak még 500as 2T blokkot a friss vázakba
há nehogymá ujságból tanujj motorozni
2006 bam ár nem gyártott 500ast a honda,ha jól tudom
megvette vki a motor revüt? elvileg van benne vmi offroad suli.
hát igen ez a cr 500 hihetetlen gyönyörű! szal ha vkit érdekel az én cr 500-am akkor csak irjon nekem!
2006-os CR500R-ről egy pár kép,szerintem magáért beszélnek egyszeűen gyönyörű!
oksa, csak kérdeztem, mert nem emlékeztem.
ha jol meg van csinálva nem szarabb, és gondolom mivel magadnak csináltad(csináltattad) nem akartál kibaszni magaddal
na ne firtassuk
ha már itt tartunk a 125ös crossoknál, endurozni teljesen alkalmatlan a kis tank, és ahoz mérten nagy fogyasztás miatt, nem? tudom hogy üzemórás, de km-be kb mennyit megy egy tankal? sok mindentöl függ, de mégis kb-ra?
ezt ne firtassuk mertaz eladásnál ezt nem kell tudnia sekinek! Amugy igy se szarabb
Üdv mindenkinek!
Visszaolvasgattam egypár oldalt és ilyen jól már rég mulattam . Thx elvtársak . Ha esetleg zoozee beesne legyetek szíves szólni neki , hogy bimbike kereste a rezo miatt és írjon . Előre is köszönöm a segítségeteket ! További jó chatelést és kezeket a paplan fölé !
hello nem érdekel vkit egy elado cr 500-as! 1988-as gyujtáshibával! amugy a motorja nagyon brutál! ha érdekel vkit akkor irjon ide a forumra és megdumcsizzuk! az ára 120 ezer ft!
szal csak motor váltás lesz, kategoria marad
jol emléxem hogy a cr-ed perselyes?
nekem nem kell 250es! megha kellene egy 03ast simán kanék ennek az árábol , de inkább egy 250 crf na az kellene v egy 07 25ös sx v most összel v jöv tavasszal csere lesz
még jó régebbire csak nem ülsz vissza, bár gondolom egy 98as 250essel kibékülnél
én nem na jo caK VICC
de egy 98as CR-el is földhöz verném a seggem örömömbe
igy van, és ha a Vitual Tuning topicba megnézed az eredeti képet akkor már azt is lehet tudni hogy 05 vagy 06, mivel a tankidomon ezüst a CR amtrica