Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért oyan hosszú az ülés?
úgy is első lesz faisst tesóm:)
köszi
németről még nem rendeltem, de fizetni vagy előre utalással vagy PayPal-lal tudsz. A PayPal főleg az USA-ban dívik, a németeknek az előre utalás is jó szokott lenni.
A postaköltség súlyfüggő, de nem vészes. DHL-el a leggyorsabb csak az drága mint a méreg. (egy okmány 24h alatt hazaér, de van vagy 20e HUF ) Mindenesetre ha a németektől rendelsz az nem olyan jó üzlet, mert árban nem sokkal olcsóbb, a posta + utalási ktg-el együtt már akár itthon is megveheted a cuccot. Az USA a tuti. Kb 2 hét alatt itthon van a cucc, csak okosan kell csinálni nehogy vámot kelljen fizetned.
gábor van msn ed?
apmnál dolgozok..:D
deh úgy hogy ő veszi nekem a mocit..
deh azt mondta hoyg ezen a héten csak szombaton mennyekk:D
napi 4000 és ebből lessz meg a mocim:D

csak előlre megveszi..:o
Jó versenyt!
Beszélek vele,hogy aztán mit is dönt ki tudja!
azafej mint 1 kalóz
kőszárhegyi versenyen kicsit emghaét a kormányom
persze,indulok én is
de viszont ha xr-t veszi..azzal meg nemnagyon tud majd pályán csapatni,mert a futóműve nem arra let kitalálva
De nemtom..vegye a kx et akkor...azzal tud pályázni is ha akar..
De én nem vennék mégeccer crossmotort enduróra az tuti
Jó akkor azt mondom neki hogy az XR-t vegye!
Te is versenyzel vagy csak nézőnek mész?
Hát fesz szabájzót bontókban vagy használtmotor kereskedésekben lehet hozzá kapni!
Csetény 06203658461
Pétfürdő 06305128251
Tarján 06204271314
Itt érdeklődj tőlük,azt is megkérdezheted hogy ők mit mondanak a hibára,értenek hozzá!
ja,amúgy kókán lesz most a kövi verseny,oda megyek
akkor endurót vegyen ha nem jár pályára...crossmotort enduróra venni szerintem hülyeség....csak a benzint nyelné...meg rendesen amortizálná a crossgépet
Szerintem vegye meg az xr-t,azzal véleményem szerint jobban járna ha endúrózik
Neked van a KX ugye!
Haveron nem tudja eldönteni hogy most XR600R és KX250 közül melyiket vegye.
Te melyiket ajánlod jobban.
A KX250 96-os évjárat az XR600R 92-es!
Én a KX-et mondtam neki márcsak az évjárata végett is,de a te véleményedre kiváncsi lennék!
Ő többet endurózik nem jár annyira pályára.
Sziasztok DR 600 am van segítség kéne, nincs visszaöltés az aksiba nem tudom mi lehet a hiba, a vezetékek nem szakadtak nincs megtörve letestelve lent a blokkban se láttam semmit a tekercseknél, a biztosítékok is jók az aksi előtt is, mindent lekontakspréztem de semmi nem javult. Arra gondoltam hogy elszállt a fesz szabályzó , ezt hogy tudnám leellenőrizni, és ha rossz hol tudok beszerezni másikat?, Segítsetek! Ja még egy kérdés valaki nézze meg a saját motorján akinek DR600 vagy 500 van hogy a világítás megy e aksi nélkül mert nálam nem , viszont a DT-k en igen. Esetleg megoldható -e a világítás direktbe kötése habár fesz szab . nélkül nem menne az se. Aki tud valamit szóljon kössze mert fontos a lámpa.
Milyen versenyre mész?
Persze minden a legnagyobb rendben van,jó lenn ha már szombat lenne kellene menni saratdobálni ki az erdőbe!
csinálná a faszom
én most kiélvezem ezt a két hónapot a nagy semmittevéssel...na meg persze a motorozással
holnap motor,szombat motor,vasárnap verseny
szeptembertől meg már a mamiban küldöm
Szevasztok beköszönök most van 10 percem.Remélem minden rendben veletek
Azt elhiszem hogy fárasztó!
Én azért szeretem az üzletkötői melót mert én osztom be a saját időmet.
És a Bankok nem szólnak bele mikor megyek ki az ügyfélhez.