németről még nem rendeltem, de fizetni vagy előre utalással vagy PayPal-lal tudsz. A PayPal főleg az USA-ban dívik, a németeknek az előre utalás is jó szokott lenni.
A postaköltség súlyfüggő, de nem vészes. DHL-el a leggyorsabb csak az drága mint a méreg. (egy okmány 24h alatt hazaér, de van vagy 20e HUF ) Mindenesetre ha a németektől rendelsz az nem olyan jó üzlet, mert árban nem sokkal olcsóbb, a posta + utalási ktg-el együtt már akár itthon is megveheted a cuccot. Az USA a tuti. Kb 2 hét alatt itthon van a cucc, csak okosan kell csinálni nehogy vámot kelljen fizetned.
apmnál dolgozok..:D
deh úgy hogy ő veszi nekem a mocit..
deh azt mondta hoyg ezen a héten csak szombaton mennyekk:D
napi 4000 és ebből lessz meg a mocim:D
de viszont ha xr-t veszi..azzal meg nemnagyon tud majd pályán csapatni,mert a futóműve nem arra let kitalálva
De nemtom..vegye a kx et akkor...azzal tud pályázni is ha akar..
De én nem vennék mégeccer crossmotort enduróra az tuti
Hát fesz szabájzót bontókban vagy használtmotor kereskedésekben lehet hozzá kapni!
Csetény 06203658461
Pétfürdő 06305128251
Tarján 06204271314
Itt érdeklődj tőlük,azt is megkérdezheted hogy ők mit mondanak a hibára,értenek hozzá!
akkor endurót vegyen ha nem jár pályára...crossmotort enduróra venni szerintem hülyeség....csak a benzint nyelné...meg rendesen amortizálná a crossgépet
Szerintem vegye meg az xr-t,azzal véleményem szerint jobban járna ha endúrózik
Neked van a KX ugye!
Haveron nem tudja eldönteni hogy most XR600R és KX250 közül melyiket vegye.
Te melyiket ajánlod jobban.
A KX250 96-os évjárat az XR600R 92-es!
Én a KX-et mondtam neki márcsak az évjárata végett is,de a te véleményedre kiváncsi lennék!
Ő többet endurózik nem jár annyira pályára.
Sziasztok DR 600 am van segítség kéne, nincs visszaöltés az aksiba nem tudom mi lehet a hiba, a vezetékek nem szakadtak nincs megtörve letestelve lent a blokkban se láttam semmit a tekercseknél, a biztosítékok is jók az aksi előtt is, mindent lekontakspréztem de semmi nem javult. Arra gondoltam hogy elszállt a fesz szabályzó , ezt hogy tudnám leellenőrizni, és ha rossz hol tudok beszerezni másikat?, Segítsetek! Ja még egy kérdés valaki nézze meg a saját motorján akinek DR600 vagy 500 van hogy a világítás megy e aksi nélkül mert nálam nem , viszont a DT-k en igen. Esetleg megoldható -e a világítás direktbe kötése habár fesz szab . nélkül nem menne az se. Aki tud valamit szóljon kössze mert fontos a lámpa.
csinálná a faszom
én most kiélvezem ezt a két hónapot a nagy semmittevéssel...na meg persze a motorozással
holnap motor,szombat motor,vasárnap verseny
szeptembertől meg már a mamiban küldöm
Azt elhiszem hogy fárasztó!
Én azért szeretem az üzletkötői melót mert én osztom be a saját időmet.
És a Bankok nem szólnak bele mikor megyek ki az ügyfélhez.
A postaköltség súlyfüggő, de nem vészes. DHL-el a leggyorsabb csak az drága mint a méreg. (egy okmány 24h alatt hazaér, de van vagy 20e HUF
deh úgy hogy ő veszi nekem a mocit..
deh azt mondta hoyg ezen a héten csak szombaton mennyekk:D
napi 4000 és ebből lessz meg a mocim:D
csak előlre megveszi..:o
Beszélek vele,hogy aztán mit is dönt ki tudja!
De nemtom..vegye a kx et akkor...azzal tud pályázni is ha akar..
De én nem vennék mégeccer crossmotort enduróra az tuti
Te is versenyzel vagy csak nézőnek mész?
Csetény 06203658461
Pétfürdő 06305128251
Tarján 06204271314
Itt érdeklődj tőlük,azt is megkérdezheted hogy ők mit mondanak a hibára,értenek hozzá!
Szerintem vegye meg az xr-t,azzal véleményem szerint jobban járna ha endúrózik
Haveron nem tudja eldönteni hogy most XR600R és KX250 közül melyiket vegye.
Te melyiket ajánlod jobban.
A KX250 96-os évjárat az XR600R 92-es!
Én a KX-et mondtam neki márcsak az évjárata végett is,de a te véleményedre kiváncsi lennék!
Ő többet endurózik nem jár annyira pályára.
én most kiélvezem ezt a két hónapot a nagy semmittevéssel...na meg persze a motorozással
holnap motor,szombat motor,vasárnap verseny
szeptembertől meg már a mamiban küldöm
Én azért szeretem az üzletkötői melót mert én osztom be a saját időmet.
És a Bankok nem szólnak bele mikor megyek ki az ügyfélhez.