Siki thx , hogy nem feledkeztél meg a szent feladatról amit kértem tölletek . És azt is ,hogy ilyen szépen (shakespeari) megfogalmaztad neki . Nekem tetszet de ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ a priuszos csávó sajnos nem tudta lekódolni . De ez nem a te hibád , faragatlan és kész!
szewa béláim! mi a zsír ? bimbike maga nem olvassa fórumot ? együtt voltunk atis38 -al meg még egy sráccal hárman mikor jöttek erdőbe a köcsögök kobozni !
Hallod Gábor,jó a motorod,de szerintem te ne velem foglalkozz,ok,én tudom ,hogy miért írtam a CR srácnak!de ha igy se jó neked akkor,mit is írjak,leszarom vagy ilyesmi!Vágod?
szevasz főnök!
hát nem tudom, amit beszéltünk hogy 200körül lenne a költeni való, azalpján szerintem felejtős a rendszám, és ha az nem fontos, akkor xt vagy ilyesmi szntem....vagy van 190ért egy 600as TT, de XT-hez gondolom több az alaktrész....
nem tudom, lehet Atisnak is van igaza, hogy vmi 125ös vadbarmot
mit művelt magával?
Atis hol fogtak meg? Bünti?
Hehe, írhatnáka reklámba hogy magyar utakra tesztelve
hát nem tudom, amit beszéltünk hogy 200körül lenne a költeni való, azalpján szerintem felejtős a rendszám, és ha az nem fontos, akkor xt vagy ilyesmi szntem....vagy van 190ért egy 600as TT, de XT-hez gondolom több az alaktrész....
nem tudom, lehet Atisnak is van igaza, hogy vmi 125ös vadbarmot