Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem, akkor rosszul gondoltam. ezek után valóban kicsit érthetetlen a dolog...
Szabi, láttam a képeidet....már motor nélkül is beöltözöl?
Apropó Faisst.
Nagyon gyári lett a videó.Full Szpílberg vagy ecsém.
A rajtdíj(nevezés) nem nagyságrendekkel nagyobbak,viszont kevesebb a verseny,nagyobb médiaértéke van egy profibb szereplésnek(nem elhanyagolható ha sponzort keresel) és nem utolsó sorban nagyobb az elismerés.Ja és amit majdnem el is felejtettem,hogy az első ötöt pénzdíjazzák!
Tehát elgondolkodtató hogy az ember hová váltson licencet az év elején.Pláne ha az amatőrben évek óta nyeri a kupákat.
javíts ki, ha tévedek, de lehet hogy a pénz is bejátszik itt.
gondolom azért az első vagy másod osztály költségesebb mint egy amatőr verseny. (persze csak én gondolom így, nem néztem utána, nem is tudom)
igaz, ez is csak részmagyarázat lehet, mivel pár embernél lehet még mondani, de attol több ember van aki jól megy amatörbe....szerintem..
A nyaralás full unalmas volt,trógerul néz ki egész Trogir és környéke,szar volt a tengervíz is és még csak nem is ittunk egy csomó söröt meg prosekot
Hihető,nem?
A versenyre visszatérve nem hiszem hogy a nyolc ruppóról szólt a dolog.
Nincsenek a versenyzők kellőképp motiválva a feljebblépésre(Mármint hogy magasabb kategóriában induljon).Mindenki csak az eredményre hajt,és nem érdekli ha ezáltal megáll a maga szintjén.Sokan úgy gondolják hogy inkább megnyerik az amatőrben a kupasorozatot,minthogy a másodosztályban vagy a profiban középmezőnyösek legyenek.Pedig az ember csak úgy jut előrébb ha jobbakkal verseng.A versengés viszi előrébb a világot is...
hehe

annyira azér nem akar sajnos belemenni
akkor legyen zsír új
ha egyszer motor kell, akkor az legyen motor
na akkor alakultok, ha már 800körül nézelödtök

tegnap gondolkodtam ezen az enduro szó jelentésén pont, és eszembe jutott, hogy olvastam már erről én is valahol

yz-t nem akarok és semmi krosszt, nekem csak endúró és csak papíros érdekel.... olyan 800 körül már néztünk anyámmal, de még gyér a választék nagyon
jól a franc beléd
kitartani a jelentése
na mi a hézag? motor 500körül? van most egy 400as yz-f, de azokról nem sok jót hallani...
valami kitartás, állóképesség stb... evvel kapcsolatos szinonímák ha jól tudom (jól tudom )
Találos kérdés: ki tudja mi a jelentése az "enduro" szónak? én már tudom, eddig nem is gondolkoztam hogy mit jelenthet, pedig logikus annyit segítek, hogy latin eredetű kifejezés
Aloha crossördögök
szeva szecsu
milyen volt a nyaralás?
most olvastam több helyen is az alpok adria "versenyt"...hát..mitnemondjak...elkeserítő....valaki,valamit
nagyon elbaszhatott...vagy csak a versenyőknek nem volt kedvül elmenni és kipengetni a 8 ropit....nemtom...minden esetre érdekes....
Na szevasztok.
Sikerült végre utolérni magam színte minden tekintetben,és el kell hogy mondjam hogy le vagyok döbbenve.
Előbb Zoozee sajnálatos esete,majd a hét végi kanizsai Alpok-Adria verseny botrányos lezajlása taglózott le.
Igaz nem értem hogy a szerv hogy engedheti meg magának hogy egy minden papírral rendelkező,közúti használatra alkalmas motort elkobozzon.Pláne ha nem bűncselekményhez volt használva.A környező motoros(enduros,terepjárós)haverjain kedvéért megérdeklődtem egy neves ügyvéd ismerősömtől hogy ilyen esetekben mi a rajz,és röviden csak annyi hogy semmi mást nem tehet veled a törvények éber őre,mint berendeli a gépet műszaki felülvizsgálatra,és a vezetőt persze bekisérheti,vallathatja,büntetheti,stb. Azért a felülvizsgálat(KPM műszaki vizsga)ugye nem egyenlő az elkobozással.
Kitartás Zoozee,érdemes pereskedni(márha bírod zsetonnal)
A következő a kanizsai verseny.
Azt hittem nem látok jól mikor olvastam hogy 2 horvát srác,2 Quados és néhány amatőrből érkező versenyző jelent meg a hétvégén egy ilyen nívós(néhány éve még megtiszteltetésnek számító)kupafutamon.
A hétvégén jöttünk haza Horvátbó,Nagykanizsán átutazva
Volt alkalmam látni a kanizsai pályát szombaton,és mondhatni nem sajnálták az ottaniak sem a pénzt,sem az idejüket.Topp volt az aréna.
Ezek után felmerül bennem a kérdés hogy érdemes e magasabb qualitású versenyeket rendezni hazánk fiainak,vagy amatőrizáljuk e mégjobban el azt a motorsportot amire olyan büszkén feszítünk az a Nemzetközi versenyek depóiban.Mert hiszen jóformán csak a depóban Janizhatunk,a rajtgépig már el sem engednek minket.
Na majd még jelentkezem csak most dolgom van.
Csöcs
Na hajrá! Vagyétek meg a Hondámat
punnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyy
felvettelek
lépj beee:D
köszi
azééé mert egy nem szpíííídmotor
Szép a géped grat hozzá!
Az van!
Hancsák Gábor néven vagyok rajta!
faisst miez a szar? :D
ez a motor 1 olyan nagy szar hogy elélveznék ha kapnék 1 olyat:D