na csákány!BIMBIKE! megijedtél mi , hogy ilyen olcsó a rezó és elviszi valaki előled?
még nem tudom árat se meg képet se de rajta vagyunk az ügyön.......amúgy olcsóbb lesz szerintem!
látom megy a topikban a vívás .......minek veszekedtek mikor verekedni is lehet !
zoozee kontra zöldekről még nincs újság !
Nagyon helyes, így kell használni egy ilyen gépet
Nem gumit égetni az aszfalton, meg bevásárolni vele. Pengetni a kib@szott kétütemű motort...azt szereti. Csak nem szabad sajnálni tőle a pénzt a minőségi anyagokra, és törődni kell vele.
Azért a hirdetésembe majd beleírom. "Nyugdíjas gépészmérnök használta reumatológushoz járásra"
Hát igen én is hasonló modon reagáltam le az infot : "89.000 ft persze alku nincs" . Elég egyszerű megoldása a lerázásnak , de mostmár csak kíváncsi vagyok mit adnak annyi pízért.
THX ZOOZEE A SEGIT!
Én is ilyen árban gondolkodtam . De azért nagyon kíváncsi lennék a képekre , hogy hogyan néz ki , mikori kiadású , mennyit nyüstölték , anyag. Mert gondolom nagyon tuti anyagnak kell lennie egy 89.000 Ft-os rezonátornak . Várom a képeket .
még nem tudom árat se meg képet se de rajta vagyunk az ügyön.......amúgy olcsóbb lesz szerintem!
látom megy a topikban a vívás
zoozee kontra zöldekről még nincs újság !
megyek visszaolvasok de előtte elmegyek wc-re
Nem gumit égetni az aszfalton, meg bevásárolni vele. Pengetni a kib@szott kétütemű motort...azt szereti.
Azért a hirdetésembe majd beleírom. "Nyugdíjas gépészmérnök használta reumatológushoz járásra"
nézd keselyu
itt van gergő régi gépe
amit ismerősöd vett meg
sx250
mindegy a használt 61 USD (lesz több is de nem sokkal) az új pedig kb 200 USD.
pro circuit használt
fmf vadi új
mint láthatod a zsír új rezo kb 40e huf + posta...
az fmf meg a pro circuit tuning cuccok vannak 30-40 körül
de szerintem zozi csak tréééfált
Én is ilyen árban gondolkodtam
Majd akkor kapsz tiszteletet ha másnak te is megadod,remélem ezt megértetted!
500körül azért már találni jó motorokat