Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt... Kést rántanak, mikor lövöldözés lesz...
Most ki vót sárga? A csávó, vagy a kvadja?
na csákány! BIMBIKE! megijedtél mi , hogy ilyen olcsó a rezó és elviszi valaki előled?
még nem tudom árat se meg képet se de rajta vagyunk az ügyön.......amúgy olcsóbb lesz szerintem!

látom megy a topikban a vívás .......minek veszekedtek mikor verekedni is lehet !
zoozee kontra zöldekről még nincs újság !

megyek visszaolvasok de előtte elmegyek wc-re
sziasztok srácok atis nem tudod hogy hívják a sárga ltz-s srácok ma találkoztam vele nem gyengény tólja a gyerek:D
Nagyon helyes, így kell használni egy ilyen gépet
Nem gumit égetni az aszfalton, meg bevásárolni vele. Pengetni a kib@szott kétütemű motort...azt szereti. Csak nem szabad sajnálni tőle a pénzt a minőségi anyagokra, és törődni kell vele.

Azért a hirdetésembe majd beleírom. "Nyugdíjas gépészmérnök használta reumatológushoz járásra"
http://www.sportmotor.hu/motor...
nézd keselyu
itt van gergő régi gépe
amit ismerősöd vett meg
sx250
király...egyik link sem műkszik

mindegy a használt 61 USD (lesz több is de nem sokkal) az új pedig kb 200 USD.
bimbike: mondtam már...ebay!

pro circuit használt

fmf vadi új

mint láthatod a zsír új rezo kb 40e huf + posta...
Mondtam , kupán koppintották a zöd csávók husánggal. Félrebeszél ez ilyen.
89 és gyári lenne?
az fmf meg a pro circuit tuning cuccok vannak 30-40 körül
de szerintem zozi csak tréééfált
szerintem csak hülyült Zoozee bácsi (nem nehéz neki )
Hát igen én is hasonló modon reagáltam le az infot : "89.000 ft persze alku nincs" . Elég egyszerű megoldása a lerázásnak , de mostmár csak kíváncsi vagyok mit adnak annyi pízért.
Bimibike benne lesz a hiradóban! Szerintem bankot rabolt
THX ZOOZEE A SEGIT!
Én is ilyen árban gondolkodtam . De azért nagyon kíváncsi lennék a képekre , hogy hogyan néz ki , mikori kiadású , mennyit nyüstölték , anyag. Mert gondolom nagyon tuti anyagnak kell lennie egy 89.000 Ft-os rezonátornak . Várom a képeket .
Ne őljétek egymást,arra ott vannak az autósok
A menő srácot nem én játszom el itt a fórumon,nem ismersz magadra?
Majd akkor kapsz tiszteletet ha másnak te is megadod,remélem ezt megértetted!
Valaki keresett 125 vagy 200-as GasGast,most van egy 2002-es 125-ös,ha valakit érdelel jelezze!
vagy ha ezek tehenek, akkor még kis 2T...250es RMX?
500körül azért már találni jó motorokat
Szabi, 600as XR-re nem gondoltál még átmeneti megoldásnak? vagy ha már ugyis Huskys voltál, hűséges maradnál és egy 410es vagy 610es TE?
Te tényleg ekkora menő vagy vagy csak játszod az agyadat?Kb annyi korkülönbség van köztünk ahány éves a srác!Ugy,hogy több tiszteletet!Megértetted?
csűá
úgyáccik