Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx deh 1 éve nem vagyok itt csak kb 2-3 hónapja és arrol nem tehetek hoyg az pámat kirabolták..:S
sorry deh ha minden igaz 15.e és 18. án meg lessz a mcimmert jön hollandiábol 1 srác és ő azt mondta hogy olaszból jön haza a csávó és hoz 1 pár aluvázas cr 125 ös gépet:)
amúgy azért mindneáron cr mert csak jót hallok róla és amint megpillantottam 1 et majdnem ....:D
azért kell 125 ös mert egy pá évig nem szeretnék ujj motort venni.:)
de attila köszönöm a tanácsokat és megpróbálom megfogadni!
amúgy másoknak is azt mondtam hogy nyáron lesz meg a motor ..
figyelj attila 15. e után jövök meg nyaralásból és jön ide a holland srác 34 éves nagyon jófej ..:)
és azt mondta nekem hogy kimegyünk babodra és viszünk utánfutót mert ő is hoz onnan mocit és hazafelé meg megyünk be pinkmotorsba és veszek csizmát meg protektort:)
na ha a teleszkópról beszélünk akkor .....az a porvédő után az a szimmering amire gondolsz olajlehúzógyűrűként
ezek ni
1:ki milyen idöközönként cseréli az olajat(km/üzemora)?
2:melyik a legideálisabb olaj márka/tipus amit használtok? és mennyibe kerül az adott olaj +szürö?
3:mennyi kell bele?
4: 06-07es ktm-eken kivül 2000töl melyik év gépezeti a legjöbbak?ha lehet igy ategorizálni?
igen elsö telópár , gyári showa 45-ös szárral.
hogyhogy nincs?
porvédö , karmantyú rugóval és a vezető teflongyürük. Vagy nagyon nem jót mondtam?
magácska bimbike az elsőtelóról tetszik beszélgetni zozival?
mik a kérdések
csak azért mert vasas a szakma és van köszörű , eszterga , marógép . És van kapcsolat olyan céggel ami kemény kromot is fel tud hordani.
kétüteműben nincs olajlehúzógyűrű
csákány....feltettem nemrégiben egy KTM-es kérdést,és ebben a leg illetékesebb szerintem innen te vagy zozze hisz te birtokolsz egy ilyen masinát...
tehát nagyon megköszönném ha bármiféle válaszocskát adnál rá mert melo miatt sajna 2 hétig nem leszek gépközelben,és a srácnak még ma átdobnám a választ,aki mondta,hogy kérdezzem azokat a bizonyos dolgokat
és a lehuzó gyürü milyen méretig tud funkciónálni? 0.5 mm minusz?
ja majd elfelejtettem voltam pénteken gánton.........igaz csak gyalog mert nincs motorom de jó volt
mit elégedtelenkedtek az egészségüggyel? Hm? Eltört , gipszet kapot , nem lett jó , újratörték , hogy a medikáknak legyen rutinjuk az elátásból ! És a második alkalommal is kapot gipszet . Tb felé számlázva szívtranszplantáció 2 milláért.
nem mert itt minnél vastagabb annál jobb a cucc
Várom hogy a haver kicentirozza a kerekeket.
Ráadásul egyre rosszabb a helyzet.
SM téma még mindig sehogyse áll?
az a bajság hogy asszem ez nem esztergomi specialitás... magyar egészseggügy
csöcs.
a szájmotorost nem neked írtam ...........de ha inged akkor vedd magadra azonnal !
ZZZZZZZZZZ lenne egy kérdésem . Tom elég furin hangzik de hátha van megoldás. Ami benne volt telo 45-ös szárú . Tudom hogy egyes tipusokban 42-es átmérősök . Szóval érdemes e a 45-ből 42 est készíteni ? Nem szedtem még szét nem tudom a falvastagságot és hogy a 42-nek mi a hossza a 45-höz képest.
meg kerregős
1ébként szevasz!
ő csak motorkerékpározott .......a többit a világhírű esztergomi orvosok baszták el....több mint kéthónapja szenvedtek egy kéztöréssel aminek most az lett a vége, hogy ismét eltörték neki aztán egy hét elteltével mégis megműtötték ! amit persze az elején kellett volna csinálniuk saját bevallásuk szerint is már rég motorozna a srác a pilisben mint az állat
Meg fotel crossos.