Üdv mindenkinek!Na ma eljött a nagy nap!Megvolt a bejáratás igy ma megkentem az agyát rendesen!mentek 2 kilométert puff megált na mondom ennek annyi!hivtam tesom fel a rangera!Kurva ideges voltam!de utána megnyugodtam amikor kiderült hogy csak a gyertya volt szar!A hetes kompreszio az már jo nem Zoozee!Most annyi van bene!
Látom szóba jött a mi régi esetünk, és információra van szükséged:
A hatóságnak 30 napja van arra hogy lebonyolítsák az eljárást, tehát nem húzhatják kedvük szerint az ügyet hogy minél később ülhess motorra.
Minket szimpla természetvédelmi területen kaptak el, gondolom titeket is. Csak azért mert a fokozottan védett területeken lassan már fingani sem lehet ezért ott biztos más lehet a szabálysértés mértéke.
Jut eszembe "szabálysértés"! A hatóságnak bármi elképesztő tényleg jogában áll "visszatartani" a motort, mivel a szabálysértést azzal követted el! Nálunk ez úgy volt megfogalmazva hogy technikai sporttevékenységet folytattunk.
Nálunk a bírság kiszabása előtt küldtek v.-mi nyomtatványt hogy töltsük ki. A családban egy főre jutó kereset összegére voltak kíváncsiak. Ezt figyelembe veszik vagy nem. Szerintem a kulcsszavak inkább itt a gyerekes, családos, tanuló szavak lehetnek.
Nálunk külön összeg volt meghatározva a szállítási díjra , amit hármunk között osztottak szét, plusz a fejenkénti büntetés összege: Nekem 40 rongy volt a többieknek 45ezer!
Amint befizeted a büntit , mész felmutatod nekik és viheted is a mocit!
A felső határ talán 150 ezer forint!
Amitől pedig igazán sajátosan magyarrá válik a mi történetünk!
A lekapcsolásunk helyszínétől két hegyoldalnyira egy fél hegyoldalt irtottak ki az erdész kollégák, ami szintúgy természetvédelmi terület!
Mi élveztük is mert akkor szeretjük igazán a motorozást ha az ember szenved is egy kicsit, mert attól igazán "ENDURO" az enduro: szóval az eset előtt két héttel ugyanazon írtás mellett a munkagépek félméteres nyomaiban csapattunk felfelé, ám az eset előtti napokban nagy esőzés volt és ezek a félméteres nyomok kimélyedtek néhol 1 - 1,5 méter méllyé! Nem mondom megszenvedtünk míg felmentünk.
De a lényeg:A természetőr kollégák arra hivatkoztak hogy mi a motorjainkkal talajerróziót okozunk, a vadakat felzavarjuk, és a védett madarakat a nagy zajártalom miatt elhagyják a fészkeiket!
-Tegyük össze egymás mellé a Lánctalpas többtonnás munkagépet és a 120 kilós motort egymás mellé!
-Ha kivágjuk a fákat, a madárnak kénytelen el kell hagynia a fészkét!
-A többnapos kitermelés közben a láncfűrésznek zaja mint egy andalító ballada terjed tova a hegyek között!
Aljas Kúszóbab: Itt az én időm! aki tudja hogyí honnan lehet letölteni az irja meg nekem e-mailen a cimem kawasaki21@freemail.hu de ha megvan annak meg mégjóbban örülnék ha átnyomná a cimemre.Eszt neked irom leginkáb faisst.Köszike.
hello bocsi h ide írok, csak sürgős tanácsra lenne szükségem, és ezvolt 2. legfrissebb topik:). ha megszívta magát a mocim, h tudom elindítani egy órán belül? (berúgós) gyújtás nélkl rugdosom teljeses gázzal úgy h gyertya levan véve! még valami esetleg? légysz segítsetek
MINDENKIBE?:D
1 magyar németbe..
A magyarnak szarnia kell ..
oké beül 1 bokorba má vörös a feje
odajön 1 német mondja neki Guten ták
Magyar:
-Tág az anyád picsája:D
akinek labilis a gyomra annak nem ajánlom......aki fogyozni akar annak lehet jó
Nemtudjátok mei kaz az oldal ahol a helyszinelők fotóit meg lehet nézni amiket készítettek egy balesetről ?
Látom szóba jött a mi régi esetünk, és információra van szükséged:
A hatóságnak 30 napja van arra hogy lebonyolítsák az eljárást, tehát nem húzhatják kedvük szerint az ügyet hogy minél később ülhess motorra.
Minket szimpla természetvédelmi területen kaptak el, gondolom titeket is. Csak azért mert a fokozottan védett területeken lassan már fingani sem lehet ezért ott biztos más lehet a szabálysértés mértéke.
Jut eszembe "szabálysértés"! A hatóságnak bármi elképesztő tényleg jogában áll "visszatartani" a motort, mivel a szabálysértést azzal követted el! Nálunk ez úgy volt megfogalmazva hogy technikai sporttevékenységet folytattunk.
Nálunk a bírság kiszabása előtt küldtek v.-mi nyomtatványt hogy töltsük ki. A családban egy főre jutó kereset összegére voltak kíváncsiak. Ezt figyelembe veszik vagy nem. Szerintem a kulcsszavak inkább itt a gyerekes, családos, tanuló szavak lehetnek.
Nálunk külön összeg volt meghatározva a szállítási díjra , amit hármunk között osztottak szét, plusz a fejenkénti büntetés összege: Nekem 40 rongy volt a többieknek 45ezer!
Amint befizeted a büntit , mész felmutatod nekik és viheted is a mocit!
A felső határ talán 150 ezer forint!
Amitől pedig igazán sajátosan magyarrá válik a mi történetünk!
A lekapcsolásunk helyszínétől két hegyoldalnyira egy fél hegyoldalt irtottak ki az erdész kollégák, ami szintúgy természetvédelmi terület!
Mi élveztük is mert akkor szeretjük igazán a motorozást ha az ember szenved is egy kicsit, mert attól igazán "ENDURO" az enduro: szóval az eset előtt két héttel ugyanazon írtás mellett a munkagépek félméteres nyomaiban csapattunk felfelé, ám az eset előtti napokban nagy esőzés volt és ezek a félméteres nyomok kimélyedtek néhol 1 - 1,5 méter méllyé! Nem mondom megszenvedtünk míg felmentünk.
De a lényeg:A természetőr kollégák arra hivatkoztak hogy mi a motorjainkkal talajerróziót okozunk, a vadakat felzavarjuk, és a védett madarakat a nagy zajártalom miatt elhagyják a fészkeiket!
-Tegyük össze egymás mellé a Lánctalpas többtonnás munkagépet és a 120 kilós motort egymás mellé!
-Ha kivágjuk a fákat, a madárnak kénytelen el kell hagynia a fészkét!
-A többnapos kitermelés közben a láncfűrésznek zaja mint egy andalító ballada terjed tova a hegyek között!
Majd este atkuldom ha nem felejtem el
Annyit szeretnék tudni, hogy ti szoktátok a himbarendszert időközönként szétszedni,kimosni, bezsírozni?
+Sok meló van vele?
é na simsonomat így indítotam bee:D
1 magyar németbe..
A magyarnak szarnia kell ..
oké beül 1 bokorba má vörös a feje
odajön 1 német mondja neki Guten ták
Magyar:
-Tág az anyád picsája:D