Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSÜTÖRTÖK ÓTA szar szemét szar alak vagyok...... hiába ezeket nem pátyolgatni hanem ütni kell
cimbi nem nyomunk egy sőrtőt?
Má megin,vagy még mindíg?
azokat szeressük.... 200 lovas drz és barátai...

most ugysem tudok mit kezdeni magammal..... asszony behülyült ........ hiszti van
Holnap SM verseny Szegeden.
semmi semmi van pár okostojás mint mindig.
SZ.B.
Tom csak láttam hogy KLX-ről van szó.
Egyébként CSÖCS mindenkinek.
na mi a fuck van.... réég vótam... nem olvasok vissza.. vki mondja meg mi történt eddig
Szósevót a tiédről! Na SZ-tok B
SZ.B. babám
DE nem az ENYÉMBEN.
vigyázz a tonhalakkal! mert lehet még nem döglött..:D
váá minnyá jön a jó kis tonhalas lilahagymás duplasajtos pizzám
magyar oldalakon semmi nincs róla...a németek vakerolnak, de nem verstehenolom....
1ik
másik
akkor ezt most ki kell deritenünk vazze
akkor ez nem az ....

ez csak a legmodernebb injektoros szarokon van.....
öhö, kb-re értem. köszönöm!
és ilyet már az őskor idején pakoltak az xt-be? meg ilyen van pl a 350es TT-kbe rakva?
minek az egy srácnak?

amúgy azt jelenti, hogy a belépő rendszer a szívóoldalon dupla cucc tehát variálható a szívócsőhossz menetközben ...ami a teljesítménygörbéjét javítja a gépnek ....alul nyomatékosabb fent meg még erősebb.. ez egy processzorvezérelt cucc/fordulatszámhoz ..... motorok mozgatják a csöveket és így tovább....
Yamaha Duo Intake System......de még mindig nem értem.....aki tudja magyarázza el lécci!
Mi a tököm az az YDIS? Yamaha karburátoron láttam, gondolom Yamaha Dnemtudom Isetudom System(talán) I talán Injection? gondolom vmi Yamaha specialitás mint az ypvs vagy méginkább mint a yeis..
De mennyire veri már befele mint a Mezei nyúl
Vazze,ez tiszta Bud Bundy
http://www.gatveder.hu/adatlap... Basszátok meg eza a nem mindegy