Na, alakul. Figyejj, ne vegyé meg 88-as leharcolt vasat. Lehet, ráköltöd a gatyád, aztán majd eladni se fogod tudni. Én már voltam hasonló szituban, hidd el, nem beszélek mellé. Miért gondolod, hogy meg akarlak vezetni?
Na, ez meg a másik, nem valami csajozós motor. inkább törj meg 4 db autót a vektrával és aztán lökd be az árokba, oszt ott van a faxa enduród. De Te tudod, nekem mindegy. A Faissttal én is csak fórumoztam, de ezt a vasat így megnézném a helyedben
Mikori? 88-as? És ha gány a blokkja? Tipikus magyar hozzáállás... occsó legyen. Sztem meg adj kicsit többet sokkal jobbért. Eccer majd el kell adni. Erre majd aszongyák, hogy a vereckei hágón jöttek be vele. Én nem venném meg. Tudod, mennyi baja lehet ennek? Egy rakás fos is lehet...
Na, a haver a 89-es xt-ért kér 350-et és sztem elviszik annyiért. Pedig full dobfék. Meg rövid rugóutak. Mondom, bár nekem tökmindegy, de a Faisst ajánlata nem hagzik rosszul. Te tudod. Ha nagyon szól esetleg, van rá megoldás
azért neeeeem
de ne legyen túl vadas hangú mert feljelentenek az öregasszonyok....
a dt vel 30 al közlekedek aszfalton mert zúg a terepgumi de azt hallom vissza megyek mint állat.......
meg a halk hang jobban bejön
legyen halk de jó mély- ha lehet
őőő....valahol lehet hogy megvan...de az is lehet hogy fater kibaszta....nemtudom...de azzal olyan hangja van mint a 125ös postáscsoppernek
amugy simán lehet bírni a zajt...motoron nem olyan vészes...csak kivülről brutál...bár azért motoron is lehet hallani
a rendes kipuff megvan?
elég zúzós hangja van....
20km után már szétmegy az ember feje.....
még nincs egyben a lé, pár cuccot el kell még passzolni előtte
arra buknak igazán
az első sárvédő kivételével tetszik a formája
http://www.szuperpiac.hu/kepek...
320ért
de csak hitegetnek....
de ne legyen túl vadas hangú mert feljelentenek az öregasszonyok....
a dt vel 30 al közlekedek aszfalton mert zúg a terepgumi de azt hallom vissza megyek mint állat.......
meg a halk hang jobban bejön
legyen halk de jó mély- ha lehet
amugy simán lehet bírni a zajt...motoron nem olyan vészes...csak kivülről brutál...bár azért motoron is lehet hallani
elég zúzós hangja van....
20km után már szétmegy az ember feje.....
még nincs egyben a lé, pár cuccot el kell még passzolni előtte