Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mutasd meg neki a mecseki baleset vidijét. Ha nincs meg, elküldöm....
Na, alakul. Figyejj, ne vegyé meg 88-as leharcolt vasat. Lehet, ráköltöd a gatyád, aztán majd eladni se fogod tudni. Én már voltam hasonló szituban, hidd el, nem beszélek mellé. Miért gondolod, hogy meg akarlak vezetni?
csajozni jobb a sport....
arra buknak igazán
nem azt mondtam hogy megveszem....
az első sárvédő kivételével tetszik a formája
Na, ez meg a másik, nem valami csajozós motor. inkább törj meg 4 db autót a vektrával és aztán lökd be az árokba, oszt ott van a faxa enduród. De Te tudod, nekem mindegy. A Faissttal én is csak fórumoztam, de ezt a vasat így megnézném a helyedben
én se...és ráadásul csúnya is
Mikori? 88-as? És ha gány a blokkja? Tipikus magyar hozzáállás... occsó legyen. Sztem meg adj kicsit többet sokkal jobbért. Eccer majd el kell adni. Erre majd aszongyák, hogy a vereckei hágón jöttek be vele. Én nem venném meg. Tudod, mennyi baja lehet ennek? Egy rakás fos is lehet...
ez is tetszik:
http://www.szuperpiac.hu/kepek...
320ért
ki kell tömni gyapottal rendesen...
Keress valakit, akinek kell betétlap....Valakiket.... Nálunk 50 ezer/esemény
Na, a haver a 89-es xt-ért kér 350-et és sztem elviszik annyiért. Pedig full dobfék. Meg rövid rugóutak. Mondom, bár nekem tökmindegy, de a Faisst ajánlata nem hagzik rosszul. Te tudod. Ha nagyon szól esetleg, van rá megoldás
van egy örökölt kicsit lepukkant vectrám azon kellene gyors túladni
de csak hitegetnek....
azért neeeeem
de ne legyen túl vadas hangú mert feljelentenek az öregasszonyok....
a dt vel 30 al közlekedek aszfalton mert zúg a terepgumi de azt hallom vissza megyek mint állat.......
meg a halk hang jobban bejön
legyen halk de jó mély- ha lehet
Milyen motort keresel? Hang nélküli, benzint nem fogyasztót? Javasolhatok egy elektromos biciklit?
őőő....valahol lehet hogy megvan...de az is lehet hogy fater kibaszta....nemtudom...de azzal olyan hangja van mint a 125ös postáscsoppernek
amugy simán lehet bírni a zajt...motoron nem olyan vészes...csak kivülről brutál...bár azért motoron is lehet hallani
a rendes kipuff megvan?
elég zúzós hangja van....
20km után már szétmegy az ember feje.....
még nincs egyben a lé, pár cuccot el kell még passzolni előtte
Annyiból bizti ki lehet jönni. Az 525 alig nyel többet terepen. Rendes terepen
xt kb 5lityó körül fogyaszt
ja amugy 94 es...de szerintem fiatalabbnak néz ki
Bár nekem tökmindegy, mit veszel...
A Faisst ajánlata nem hangzik rosszul. De nem ám...
nekem a 80 as dt 6-7 körül evett....azé mert ilyen kis motorral...mdienhol mindig kopp gázon megy az ember...legalább is én
Mert forgatni kell. Az enyém 50-től jól gyorsul ötödikben. Nyomatékos, nem kell szétpörgetni. A huszonötös Tuaregem megette a kilencet ha forgattam
én is 5-7 literrel járkálok,jobb kéz függő