Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja persze rendszámos,műszakis,midnen
hááát...szerintem 520ig menne le bratyóm...talán
nekem a 80 as dt eszik 5 litert....
Jól lekúrták...
Én biztos lecserélném vételkor, két lityi olajat nem gáz elbukni esetleg. Egyébként a 2T fogyasztás se gáz, a szuzukim 5 körül elmegy uccán
weboldal,tré! ha kell akkor mondj adatokat,egyik nap elugrok,megveszem és elküldöm utánvétes levélként ami kb 500 ft a postánál
rendszámos?
mi a legkisebb ár?
a mi xt-nk nem érdekelne?
pár hete cseréltünk lamellákat...szal most full kötlségmentes a moci..megy mint a disznó...hanját is megtod hallgatni,mert tettem fel ide videót a hangjáról
újra nincs lé, a 2t meg elég vadul fogyaszt
tehát cseréljek olajat ha vennék...
nem rossz ötlet
mit tudnak még okoskodni egy 4t motoron?
köszi szépen :) mmár csak ccm ben kell döntenii:D
Ezért vettem én is 2T-t
újat azé mondtam,mert általában az adja el a cross 4t mociját..mert fel kéne ujjítani de nincs rá 100-150 pénze...hobbira is tudsz ilyet kifogni az a baj...
Ez csak egy sztori, nem biztos, hogy mindenki így jár, de jobb az óvatosság. Használtan kiszámíthatóbb a 2T. Ott nincs sumákság, zörög, vagy nem, ennyi. Én két éve hajtom az rmx-et, kapott rendesen, de eddig csak légszűrőt meg láncot olajoztam... Most kell majd kerékcsapágy, láncszett meg háccsó gumi. Nem veszélyes
ahham szal akkor nem érdemes..
oké köszi nikk!
sztem maradok a 2 t nél:d
Hát, mint a marslakók... Ki az isten tuggya... Azért egy versenygép elég szervízigényes, és ha a tulaj úgy volt vele, hogy majd eladja, addigmeg haccójjon, akkor bele lehet nyúlni. Egyik ismerős most vett egy ismerősétől egy rmz250-et, amit az ismerős ismerőse az ismerősétől vett. Lehet bonyolultnak hangzik, de a lényeg, hogy mindegyik csak hajtotta. Múlt héten meg összedőlt a blokkja. Most egymást anyázzák...
vannak marslakók?:D
nah de most télleg az nagy baj ha használt?
Kábé olyan, mintha azt kérdeznéd, vannak-e marslakók...
srácok 1 crf 250 est ha valaki versenyhasználatra akarja akkor jó ha használt?
Ha versenyezni akarsz, akkor muszáj az új. Hobbinak jó a régebbi is, utcai enduró meg tényleg elnyűhetelen, ha kicsit is ráfigyel a gazdi
jóóó...de azé egy crossmotornál más mint az endurónál...én soha nem fogok venni használt 4t-t ha veszek....vagy csakis ismerőstől...
egy adventure..szerintem örökéletű...szal nyugodtan lehe tvenni 2004 est is akár
Igaza is van. Újonnan én se vennék. Most néztem renszámos crf450-et, "05-ös, kerek 1 guriga. Újonnan duplája
hát jaa..kicsit sok...de szerintem nem akar újat...
950 eset...1..max 2 éveset
Igaz, majd 3,5 milla
Hát, nem csodálom. Én most ültem a 990 ABS-en. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Gecinagy!
ja
álommotorja