Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az enyém rendszámos és bejárok vele melózni is.
Tudod: Ott állt a lány, az út jobboldalán....
Én csak annyit megyek crossgumával aszfalton, míg kiérünk terepre... Az meg nem sok
hát a múltkor reggel melóba a 10 perces utat 6 perc allatt tetem meg aszfalton cross gumival hát amikó
leszáltam a motrról feles poharat kilőtykőltem volna. cross gumival SM-félén mentem.
De. Amikor 98-as benyót tankoltam bele Castrol TTS olajjal keverve. Naggyon ment...
Ja. Bár nyáron mindíg késztetést érzek, hogy bejárjam az országot. Ami nem nagy, de csomó hely van, ahol még sose jártam. Talán jövőre, ha szerencsém van, veszek egy túra endurót, és nekiállok. Megéri
és a babetta sem fogott meg?
Ja, azt kifelejtettem a felsorolásból. Igaz sose ültem SM-en. Asse lehet rossz. De a siratók, meg a rönkön átugrás, dagonyázás.. Szóval, enduro
jól van tod hogy messze lakunk.
Egyébként én sokféle motorozást kipróbáltam. Simson, Babetta, túra, speed 260-nal. De kijelentem: ENDURÓZÁS KEMÉNY TEREPEN a király! Aki nem hiszi el, jöjjön utánam!
én meg lehet át togyogok holnap Szegedre az SM versenyre.
Nekem is ez az uccsó. Délután ajtót flexeltem a kéglibe, nem értem el a bótba. Így öttel kénytelen vok beérni. Majd reggel iszok futam előtt a gyülekezőhelyen
nem csak sőrtőt kerestem de hiába.
Délután, vagy hajnalban?
télleg nem jössz faisst versenyezni ide nyházára 15 én?
joccakát emberek...megyek mert 5 óra mulva kelek és megyek versenyre
2 felé és 4 felé szorítsatok nekem hogy jó helyen végezzek
Köszi
csaoooooo
Na, mindenki bealudt? Lassan én is megyek, mert hónap csapatunk
Hát ott. Azonnal. Asszem a menyasszony nővére vót. Ott volt a férje is, meg a család. Gusztustalan voltam
azt eltom képzelni hol szereted vona rokonnak.
De asszem a csúcs ez a lagzi vót. Hajnali mámor alsógatyában
Nem igazán. Még csak nem is rokon. Csak szerettem volna....
Hát, mintha nem Te lennél ezen a képen...
akó ezek szerint a képen nem a nejedel vagy.
Ez egy másik lagzi... Az asszony nem állt szóba velem vagy két hétig.