ja a jidiszrű elolvastam a német szösszenetet ...dupla a karburátorszisztémájuk....van egy primer és egy szekunder része a karbinak és ez valami gecijó azt írják
Csak nyugodtan! Ajánlom is hogy élj vele,írd össze hogy mi kell,megkérdezem,megírom neked aztán eldöntöd hogy kell e vagy sem! Legalább ez a társaság tartson össze!
Bazz, lassan molotov koktélokat gyártok itthon. A Bokros csomag idején született a nagyfiam, egy kibaszott buznyákot se kaptunk utána. Most hasonló a helyzet, de ha megint megvonják a családtámogatást, én belövök rpg-vel a parlamentbe, az tuti
Talán nem olyan nagy gürc. De a ZX7-et amiatt adtam el. És tele vagyok stresszel, soxor fáj a hasam, olyankor pálinkát kell inni (ezt megoldom). Vettem egy kb. 90 m2-es kéglit, ha kész lesz eccer, akkor minden motorost szívesen látok, és körül kell hányni...
Kössz. Ez a sörtől lehet. Aszittem egyébként, hogy idén nyárra gondtalan ember leszek. De beírtak a könyvbe. Jön a harmadik gyermekem. Lakáscsere nagyobbra, miegymás. Hadd ne részletezzem
a ydis legyen veled
Persze csak nekik nem.