Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem bírom idegekkel ezt a nemmotorozást .....megyek gyerekezek vagy valami
ja a jidiszrű elolvastam a német szösszenetet ...dupla a karburátorszisztémájuk....van egy primer és egy szekunder része a karbinak és ez valami gecijó azt írják
Csak nyugodtan! Ajánlom is hogy élj vele,írd össze hogy mi kell,megkérdezem,megírom neked aztán eldöntöd hogy kell e vagy sem! Legalább ez a társaság tartson össze!
morgen!
a ydis legyen veled
helló!
Neked is. Fogunk repdesni, megígérem!
csácsá. szíp álmokat repdeső motorokat.
Okés. Na, szevasz cimbi, elmegyek aludni. Holnap csapatunk az endurópályán...
na jó fél útón találkozunk.
hát erre csak azt tom mondani mint Feribácsi nem fogg fájni.
Persze csak nekik nem.
Akkó viszont majd én megyek
én majd táv hányok innen.
Bazz, lassan molotov koktélokat gyártok itthon. A Bokros csomag idején született a nagyfiam, egy kibaszott buznyákot se kaptunk utána. Most hasonló a helyzet, de ha megint megvonják a családtámogatást, én belövök rpg-vel a parlamentbe, az tuti
Talán nem olyan nagy gürc. De a ZX7-et amiatt adtam el. És tele vagyok stresszel, soxor fáj a hasam, olyankor pálinkát kell inni (ezt megoldom). Vettem egy kb. 90 m2-es kéglit, ha kész lesz eccer, akkor minden motorost szívesen látok, és körül kell hányni...
mi is érezzűk Gy. Feribácsit egyre jobban.
Hát gratula a tőbbi ért meg részvét.
Kössz. Ez a sörtől lehet. Aszittem egyébként, hogy idén nyárra gondtalan ember leszek. De beírtak a könyvbe. Jön a harmadik gyermekem. Lakáscsere nagyobbra, miegymás. Hadd ne részletezzem
egésssségedre
monyuk a múltkor má nekem is csak egy csavar fogta a tartót.
Böööööööööööööööööööfffffffff
Kihallaccik belőle a szép muzsikaszó. Állítólag
na ezt má tom. de még sose figyeltem hogy télleg ugy van-e.
Az enyém is rencámos, de nincs rajta. gyorsan ki a terepre, oszt bekaphattyák
Nem baj. Uccára nyílik a kocsmaajtó
ezt nem tom.