Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem lett szar kép
riki...kicsit elbaszta atérdét
zsolt majd összedob valami videót,mart kamerázott rendesen
hú bazzeg...az a felugró azé nem piskóta...lefostam a bokámat amikor 4. csutkagázon elugrottam róla....
de erre az ugróra is baromi nagy tempóval kellett menni
itt már a 3ast leforgattam...
jó és szép képek az előzőekkel együtt
valaki odajött hozzám a versenyen és megkérdezte hogy én vagyok e a sportmotorrol a faisst
nemtudom ki lehetett a srác
köszi kerkyra aképet,meg a tanácsokat
volt némi por...
Gratula!
üdv emberek
fasza volt a verseny nagyon..bár az első futamban gecilassan mentem,így csak 11. hely jött össze...de a második futam...az mekkora gecizsír vóóóóólt
fellöktek a rajtnál..szal utolsóként mentem...de edzők szerint nagyon durván mentem és sikerült bejönnöm a 9 vagy a 10. helyre....de én is éreztem hogy nagyon mentem....élveztem mint a állat
Ez lenne az
Szép estét :)
Érdeklődnék, hogy nem érdekel-e esetleh valakit egy honda cr500 89 es évjáratu crossgép, tirisztorhibásan-100.000 ft-ért, sajna meg kell vállnom tőle, mert nagyon kellene a pénz!
Ha esetleg valakit érdekel hívjon, vagy dobjon egy emailt
jozsuee@freemail.hu
vagy 06302785325
Ja, általában akkor esik vissza az ember, ha nem ment eléggé neki, aztán ott még húz rajta egyet
Láccik az, hogy elég meredek
Ez a fal volt talán a legnehezebb elem, sajnos a kép nem teljesen adja vissza, de a felső kb. 2,5m kajakra függőleges. Ásóval böktük meg a tetejét egy kicsit, mert edzésen többen visszapottyantak. Majd teszek még fel esés-kelésről képeket, csak az egy másik géppel készült, ami pillanatnyilag nincs nálam.
62-63 de már lehet hogy meggondoltam magam mert lebeszéltek az új bukó vásárlásáról
Akkor arra kevesebb a paraszt
Sopron mellet, nem van vmi "bolond"vár is, amit egy (mostmár) idős ember épített fel magának?
Ahaaaaaaa, tényleg
jaja, élvezetes az út felfelé, és nincsenek bedöntögetve fák!
Jaja, Nagycenken van egy Széchenyi kastély.
Azér valami sejlik. Biztos jót lehet itt veretni
Nagyon tudatlannak fogok tűnni, de van ott valami kastélyotok is nektek. Mondjuk azt sejtettem, hogy nem az Alföld
nem nagy szám, a kép nem adja vissza
Ja, én is összesaraztam ma a vasam. Kellett keresgélni, mire sikerült