hú bazzeg...az a felugró azé nem piskóta...lefostam a bokámat amikor 4. csutkagázon elugrottam róla....
de erre az ugróra is baromi nagy tempóval kellett menni
itt már a 3ast leforgattam...
üdv emberek
fasza volt a verseny nagyon..bár az első futamban gecilassan mentem,így csak 11. hely jött össze...de a második futam...az mekkora gecizsír vóóóóólt
fellöktek a rajtnál..szal utolsóként mentem...de edzők szerint nagyon durván mentem és sikerült bejönnöm a 9 vagy a 10. helyre....de én is éreztem hogy nagyon mentem....élveztem mint a állat
Szép estét :)
Érdeklődnék, hogy nem érdekel-e esetleh valakit egy honda cr500 89 es évjáratu crossgép, tirisztorhibásan-100.000 ft-ért, sajna meg kell vállnom tőle, mert nagyon kellene a pénz!
Ha esetleg valakit érdekel hívjon, vagy dobjon egy emailt
jozsuee@freemail.hu
vagy 06302785325
Ez a fal volt talán a legnehezebb elem, sajnos a kép nem teljesen adja vissza, de a felső kb. 2,5m kajakra függőleges. Ásóval böktük meg a tetejét egy kicsit, mert edzésen többen visszapottyantak. Majd teszek még fel esés-kelésről képeket, csak az egy másik géppel készült, ami pillanatnyilag nincs nálam.
de erre az ugróra is baromi nagy tempóval kellett menni
itt már a 3ast leforgattam...
nemtudom ki lehetett a srác
volt némi por...
fasza volt a verseny nagyon..bár az első futamban gecilassan mentem,így csak 11. hely jött össze...de a második futam...az mekkora gecizsír vóóóóólt
fellöktek a rajtnál..szal utolsóként mentem...de edzők szerint nagyon durván mentem és sikerült bejönnöm a 9 vagy a 10. helyre....de én is éreztem hogy nagyon mentem....élveztem mint a állat
Érdeklődnék, hogy nem érdekel-e esetleh valakit egy honda cr500 89 es évjáratu crossgép, tirisztorhibásan-100.000 ft-ért, sajna meg kell vállnom tőle, mert nagyon kellene a pénz!
Ha esetleg valakit érdekel hívjon, vagy dobjon egy emailt
jozsuee@freemail.hu
vagy 06302785325