Még a végén rendes sportember válik belőled.
A következő lépés a Renault jel (természetesen a női)nélkülözése.
Ha arra is nemet mondasz,mártír szobrot állítok neked a csolnoki Cross pályán.
A fogalmazás azért ilyen szalonképes mert kiskorúak is olvasnak.
csao ittvagyok
nem voltam pesten,reggel jöttem haza..nemrég keltem fel...
apropo tekerés.....ma reggel kicsit átértékeltem a dolgaimat...és arra jutottam hogy leteszem a cigit meg a zöldet....
hazafelé a vonatból ki is basztam a cigimet...nehéz,meg szar....de muszáj kibírni....zöldel ugyan ez...
Na itt is vagyok.
Ástunk mint az állat.
Aki Dorogon jár a 10-es úton,láthatja a csolnoki elágazásban kifeszített csodálatos sárga színben pompázó hirdetményünk,miszerint augusztus 5.-ére Moto Cross Profi Bajnoki futamot szervezünk,Amatőr betétfutammal.
Aki nem hiszi járjon utána.Vagy előtte.
nem rosz a Gyuri bájk
szép hangja is van, és jól is megy
gyorsultunk 1et, lehagyott a mocsok de ha nekem is arrow rendszer lenne, meg blabla, akkor....kár szépiteni
Ez így még hihetőbbnek tűnik.
De aki a zöldet szereti,rossz ember nem lehet.Vagy mégsem igy hangzik pontosan a közmondás?
Végülis döntse el mindenki maga
okés
a CRM szerencsére nem csörömpöl a 95össel, ellenben a golfunk, változó....a JET-es benyátol van hogy kigyónak hiszi magát, de pl a csabai esso kutas benyát szereti.
Jut eszembe ,mi van Faissttal?
Nem tesz jót neki hogy átpártolt a zöld motorra,pláne hogy még a szerelése is zöld.
Ebből adódhat hogy a spanjai lehet hogy betekerték és elszívták szegényt
Csak ez lehet a magyarázat hogy napok óta nem jelentkezik.Vagy nem?
Jószerencsét.
Siki köszi a tegnapi ingyen promót,Ha erre jársz ugorj be kapsz három csepp bengát(természetesem 95-öst tisztán)
Apropó, mit szóltok hogy megszüntették a 98-ast.Mifelénk már sehol nem lehet kapni(legalábbis a környéken).Felháborító!Most mivel motorozzon a társaság?
Lehet énis nézek valami"spurit" hogy feljavítsam a bengát.
Az ötössel csörög a verda.Tehát vagy a sűrítést kell lejjebb engedni, vagy az oktánt kell növelnem.
Na majd lesz valahogy.Mindenesetre megyek Dorogra és leássuk a spanokkal a 10-es út mellé a reklámtranszparensünket hogy minden arra járó lássa mi is lesz augusztus 5.-én.
jövő héten leszophatná
ha kel valakinek 1 crossmotoros játék
amiben
motort és felszerelést lehet válzotatni..
lehet azt is hogy
4 ütemű vagy 2 ütemű legyen..
2 pálya van mivel demo változat akninek kell
Msn:zoli_king@hotmail.com
akinek kell a játék átkűldöm !
A következő lépés a Renault jel (természetesen a női)nélkülözése.
Ha arra is nemet mondasz,mártír szobrot állítok neked a csolnoki Cross pályán.
A fogalmazás azért ilyen szalonképes mert kiskorúak is olvasnak.