Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menny a sunyiba sutyer..
TE mindig itt vagy...mást se csinálsz csak itt fárasztod a jónépet.
nem hiszem
írd be hogy: www.maico.hu lehet maico dolgokat veni, csak kevésbé brümmögnek
Lehet....Na holnap megyek veszek 1et.... Télleg Mo-n lehet kapni hivatalos márkakereskedőn keresztül?
szntem egy 700as Maico lenne ideális
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy mi lenne nekem megfelelő? 125ös 4t vagy 500as 2T?
Sziasztok itt vagyok én is most reggel:D
2008-as modellévben a KTM-nek si lesz 144-ese.
Irány a ktm.com
TM
a japóknak se lemondani kéne a 2ütemről, hanem fejleszteni
Nem láttam,de ha láttam volna sem isteníteném,mindenkinek más stílus tetszik nekem ez jött be jobban!
De az ismétlését majd megprobálom megnézni a kiváncsiság kedvéért.
Haverem régi 125-ös kawáját előző gondos tulajok próbálták tunigolni- hengerfejet úgy lesíkolták, hogy az égésteret újra kellett munkálni.... A gyertyát ezéltal színtbe kihézagolva 4! mm-es alátétet kellett használni. Okosság hallomásból, ezeket imádom
ááá, azt próbáltam. Nem jó. Alacsony az oktánszáma, már sűritéskor berobban. Télleg csak beindításig jó öreg dízelekbe.
2005-ben volt nagy divat Somogybabodon akkor tört be a fesztiválon
Jah én a hideginditót hallottam hogyha nagyon telenyomják vele a hengert term a légszürön keresztül akkor egy ideig megtáltosodik...csak van b verziója is amikor a töködbe lövi a dugót
Rallye-sok használnak állítólag egy spuri nevű oktánszámnövelőt, amit ha tuladagolnak (a jvasolt mennyiség soxorosát rakják bele), táltos lesz a VFTS töle. Magyar adalék, jó lehet. Versenybenzin színtre hozza fel a 98-ast! Csak még mindig olcsóbb mint a Battai versenybenzin 700/literért
Ja! Vagy belenyomsz 1 liter oktánszámnövelőt mint régen a simokba
igyisvane!
Progi+ egyéb vakítások... itt meg tekersz a karbin, meg cserélsz fúvókát MAX.! (de az is elég ha kipucolod a léxűrőt)
Műsor tökéletesen példázta hogy azse jó ha egy motornak sok beáálitási lehetősége van(Aprilia) 3-4honap mire megtalálta hogy neki melyik motorprogram fexik jobban Vazz ezé kell venni 300exc oszt huzzad
A priliát istenítették benne- MR. Hancsák remélem látta! Vagy inkább reméljem, hogy ne?
Grill vazzeg mindenhol nyer, ahol indul? Igazi állat motoros
nem is rakom fel
felvettem , lehet felrakom majd az Aprilia bemutatót... bár semmi különös nincs benne
Fúúúú de jó volt
ez qrva rövid
de tobb mint a semmi
sport1-et nézett mindenki
Senki nem van itt ma este? Bizti nem motoroztok...