Nem láttam,de ha láttam volna sem isteníteném,mindenkinek más stílus tetszik nekem ez jött be jobban!
De az ismétlését majd megprobálom megnézni a kiváncsiság kedvéért.
Haverem régi 125-ös kawáját előző gondos tulajok próbálták tunigolni- hengerfejet úgy lesíkolták, hogy az égésteret újra kellett munkálni.... A gyertyát ezéltal színtbe kihézagolva 4! mm-es alátétet kellett használni. Okosság hallomásból, ezeket imádom
Jah én a hideginditót hallottam hogyha nagyon telenyomják vele a hengert term a légszürön keresztül akkor egy ideig megtáltosodik...csak van b verziója is amikor a töködbe lövi a dugót
Rallye-sok használnak állítólag egy spuri nevű oktánszámnövelőt, amit ha tuladagolnak (a jvasolt mennyiség soxorosát rakják bele), táltos lesz a VFTS töle. Magyar adalék, jó lehet. Versenybenzin színtre hozza fel a 98-ast! Csak még mindig olcsóbb mint a Battai versenybenzin 700/literért
Műsor tökéletesen példázta hogy azse jó ha egy motornak sok beáálitási lehetősége van(Aprilia) 3-4honap mire megtalálta hogy neki melyik motorprogram fexik jobban Vazz ezé kell venni 300exc oszt huzzad
írd be hogy: www.maico.hu lehet maico dolgokat veni, csak kevésbé brümmögnek
Irány a ktm.com
a japóknak se lemondani kéne a 2ütemről, hanem fejleszteni
De az ismétlését majd megprobálom megnézni a kiváncsiság kedvéért.
Progi+ egyéb vakítások... itt meg tekersz a karbin, meg cserélsz fúvókát MAX.! (de az is elég ha kipucolod a léxűrőt)
Grill vazzeg mindenhol nyer, ahol indul? Igazi állat motoros
de tobb mint a semmi