csak mert kéne 2 teló rxbe...nem tom h vegyek e 2 gyári szárat v alakítgassak még...igaz már így is sokban van...ha meg van ütve a króm azt baszhatom mi? nem lehet megcsinálni nem?
Roekjozsi gratula az új géphez.Hasonló árfekvésben nem is választhattál volna jobbat.A DR nem egy erőmű,de ha kicsit odafigyelsz rá(olaj,légszűrő,stb)kinyírhatatlan verda.Sok sikert a használatához.
Csőkutya.
Sajnos a teló még nálam van,de a haverom mindenképp elviszi ahogy lesz zsetonja.Mivel gyerekkori haveromról van szó,nem tehetem meg hogy eladom másnak ha neki ígértem.Meg az adott szó kötelez.Én még ilyen régimódi vagyok .
De próbálkozz Szatyináéknál,nekik mindíg vannak hasonló portékáik.
mostmár többet nemköszönök mert még megárt, inkább megyek vele egy kört! csá mindenki, irány motorozni.....
Sajnos a teló még nálam van,de a haverom mindenképp elviszi ahogy lesz zsetonja.Mivel gyerekkori haveromról van szó,nem tehetem meg hogy eladom másnak ha neki ígértem.Meg az adott szó kötelez.Én még ilyen régimódi vagyok
De próbálkozz Szatyináéknál,nekik mindíg vannak hasonló portékáik.
az egyik egy 750 es GSX-F
de még akár egy új szupermotyó is szóbajöhet
nem tom mi lesz még! előbb vigyék el aztán körbenézek
a tiéd renccámos?
nekem azt mondták 10 W 50 es kell bele!
az biztos alig várom már az király hely nagyon! csak előtte még kicsit megszokom a gépet!
igen ez is lég és olajhűtéses, az előző tulaj VALVOLINE-t rakott bele azt mondta, és 1,7 liter megy bele!
aztán megy neki a polír