Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia sziaszto kudvozlet mindenkit Dublinbol
Szasztok crosssördögök
Ja,itt a kicsike.
Üdv, ma végre találtam egy fasza kis DR250SHC-t.ÁLLAT.Nekem több nem is kell.
kösz mindenki!
mostmár többet nemköszönök mert még megárt, inkább megyek vele egy kört! csá mindenki, irány motorozni.....
jaja,gratula a dr hez
neked meg grat a dekorhoz! áá vmi nagyon durva nekem nagyon bejön, gyönyörűű!
csak mert kéne 2 teló rxbe...nem tom h vegyek e 2 gyári szárat v alakítgassak még...igaz már így is sokban van...ha meg van ütve a króm azt baszhatom mi? nem lehet megcsinálni nem?
Roekjozsi gratula az új géphez.Hasonló árfekvésben nem is választhattál volna jobbat.A DR nem egy erőmű,de ha kicsit odafigyelsz rá(olaj,légszűrő,stb)kinyírhatatlan verda.Sok sikert a használatához.
Csőkutya.
Sajnos a teló még nálam van,de a haverom mindenképp elviszi ahogy lesz zsetonja.Mivel gyerekkori haveromról van szó,nem tehetem meg hogy eladom másnak ha neki ígértem.Meg az adott szó kötelez.Én még ilyen régimódi vagyok .
De próbálkozz Szatyináéknál,nekik mindíg vannak hasonló portékáik.
több is van!
az egyik egy 750 es GSX-F
de még akár egy új szupermotyó is szóbajöhet
nem tom mi lesz még! előbb vigyék el aztán körbenézek
és mi a kiszemelt?
mert gyűjtöttem mellé még egy "kevés" pénzt és venni akarok egy nagyobbat!
aha rendszámos, az első gumi dunlop trailmax asszem a hátsó meg vmi heidenau. de kopottak ugyhogy csere lesz. és te miért akarod eladni a cagivát?
ahogy elnézem ugyanolyan gumi van rajta mint az enyémen!
a tiéd renccámos?
10 W 40, nekem ezt mondta és ez is van írva az olajbetöltőnek a kupakjára
valvolin az OK de miylen értékűt?
nekem azt mondták 10 W 50 es kell bele!
kösz, a kissrácnak is gratula a qvadhoz!
ja gratula a géphez
köszi!
az biztos alig várom már az király hely nagyon! csak előtte még kicsit megszokom a gépet!
na ittvagyok és válaszolok:
igen ez is lég és olajhűtéses, az előző tulaj VALVOLINE-t rakott bele azt mondta, és 1,7 liter megy bele!
köszi a telefon számot!
SZECSUUUUUUUUUUU! Mi a zsír a garázsodban álló első telóval? be lett építve a kxbe vagy pályázhatok rá? köszike...
A képen mellettem b-and-i látható
én előtte lecsiszolom,mert igy elég csúnya....
aztán megy neki a polír