Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva.heee.
Tiéd az a 70 es szám amiről hívrtál?Mert el akartam menteni,de mire erre rájöttem legalább kétszázan hívtak és már nem voltál a híváslistában.Úgyhogy elkúrtam.Nem kicsit!
Mindegy holnap úgyis találkounk,És majd egyeztetünk.Amúgy holnap lesztek egy kevesen.Legalább tizen előre bejelentkeztek,és lesz edzőpartner is mert már két napja itt táborozik a Stefan Zelko is .Nagyon nyerni akar a bajnokin.Folyamatosan csak az íveket lövi befelé.Két napja mást sem csinál mint a féktávokat és az ideális íveket faragja egyre szűkebbre.Pedig ha tudná hogy lesz még alakítgatva a pályán a versenyig .

Na mára tünök.szasztok.
cső ádi
karesznek már nagyon ki van a fasza hogy nem küldöd neki a zsét....
szerintem nem is tudja hogy elvitted a gépet
szasztok.....sjan már vagy 3honapja nem motorztam,de ma végre kicsit "csaillapodott" az "étvágyam" ha nemis crossal vagy valami of-road géppel de egy gs400-as suzkával csaphattam pár karikát...
elég jo kis gép,nem drága azt mondják megbizhato,szoval tetszik
és 150ig még egész szépen szedte a lábát,aztán elfogyott az ut
ja holnap meg megyek salakmotor versenyre
ROEKJOZSI TE NEM JÖSZZ?
áhholy bazzzee.... Jelentkezem berekfürdőről ahol jó az idő , jók a csajok.... de egy kibaszott crosspálya nincs

már ha itt tartunk ha hazaérek szedhetem szét a kátéem karbiját mert lennakadt az úszó és nem zár el....

elissa nagyon jó a popod izéé pólód... nekem is kell ilyen

ktm sapót már intéztem... meg hozzá való napszemcsit is... a gép kibaszott jól megy....
3x már elfektettem.. de csak a kormány ért le szerencsére... van má fönn matricaszett... rajtszámok és az egyéb finomságok most készülnek a matricaboynál...
de sajnos még 1 hét mire mehetek vele, mert sajna nyaralunk..... most anyám kocsiját zúzom a ktm helyett.. nincs más. idefele azt hittem nem fogja bírni az iramot apám 1.9 es superb jével.. de tévedtem... ha nyomtam neki ment 170 et is
hát ja de ha már veszek ilyen endurót,akkor dobok rá crosszos idomokat,de csak a látszat kedvéért
Arra tökéletes egy 250-es
nem versenyzésre akarom használni csak hobbi szinten. szóval csak olyan normál motrozásra kéne,mert crossra nincs pénzem állandóan dugóztatni
Attól füg hogy mire használnád,hogyan használnád.Ha odafigyelsz rá és kifogasz egy jó álpotut akkor nemigen kell rá költeni
hogy pl mennyit bir ki,csak arra vagyok kiváncsi hogy ha vennek egy ilyen kdx-et milyen gyakran kéne generál jávítás csinálni gyuru,dugóstb... és ez mennyibe kerulne
de csak turistakat azok a szepek sok spanyol es japan van
esőben vidd el a csajokat moziba vagy szobára
szasztok hogy vagytok?itt Dublinban csak esik es esik es esik fuck de utalom
egész jó koncert volt egyaránt voltak old school és mai számok,nekem tetszett csak ne késett volna másfél órát
Szevasz már ne is haragudj de ez nagyon frappáns kérdés volt Kicsit kifejtenéd bővebben, hogy mire is gondolsz azon szó alatt ,hogy költeni
helló,valaki tudna segíteni abban hogy egy kawasaki kdx 125 vagy 250-be,mennyit kellene költeni,milyen idoközökben kell felújítani,elore is köszi!
Menekülj Pista!
Még van esélyed hogy szabad ember maradj .
De igaz is. Miért legyen jobb neked,mint nekünk nős embereknek
Kívánok nektek sok boldogságot és egy csomó gyerkőcöt,akikért igazán érdemes élni.
Sok sikert az új életedben
Gratulálok pista sok-sok boldogságot.De azért nagy geci vagy hogy még egy sms-t sem irtál
Kösz fiuk!Na de már lépek!Ha mocival mennék tuti nem lenne esküvö!
gratula
mennyé cr az esküvőre limó helyett
SOK BOLDOGSÁGOT!
Dobro jutro! Üdv mindenkinek!Gondoltam irok még gyorsan most még van idöm!Mivel holnap lesz a nagy nap!Nem gondoltam hogy eljön de eljött!Holnap megnösülök !Elég faszán izgulok!Már nem ültem 2 hete motora nehogy öszetörjem magam aztán nehogy gipszbe álljak az oltár elött!Na lépek is mert még ezer dolgom van!Csákány mindenkinek!
Dobre... ööööö izé Jó napot, erős nyakat.
Üdv!
Nem tudom , hogy szoktátok e nézegetnia használtmotor.hu-t. Biztossan ! Na a lényeg , hogy honda cr tipus keresésénél lesz egy hírdezés alkatrészek cimmel. Sok használt csima , mez , protektoring és páncél van lefotozva. 2000-20.000 pizig hírdeti az ember.
ZOOZEE mennyi a rezo és a 400 - as cbr-t el akarod bizniszelni?
hihi