Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fákk
szasztok mizu?
fákk
mint a szellő.... mert az sem jár a napokban
alszanak?
Nah ha minden jól megy jövő héten elnézünk apával olaszországba aztán lehet még lehet dugóra is jut
Szevasztok!
Találkoztam ma a híres xlzx-el
Hát ezt a prolongot mind a két fajtához ajánlották csak úgy van feltüntetve rajta hogy 100E km alatt és 100E km fölött mennyi a keverési arány!
Nekem minden liter után mivel csak 723km-van benn 0.5dl-kell töltenem,ha sok km lenne benne akkor 1L-után 1dl kellene töltenem bele.
off road
Sajnos nekem nincs forro este mert 19 fok van a szobámba
Forró Estét crossördögök...
hallottam róla én is ...le is állították a versenyt asszem
akkor itt a hűtőbordák hullanak le

amúgy nem rossz az adalék próbálgattuk mi is ....nagyjából igazak amiket híresztelnek róluk csak nem mindegy melyiket erőlteted bele./ de lesznek ilyenek rögtön , hogy magasabb az alapjárat meg úgy érzed , hogy simábban fut csendesebb stb.....szerintem a meserésze az , hogy nem tartanak olyan sokáig mint ahogy állítják ....hamarabb ismételni kell a kezelést ...
a régebbieknél az volt a baj kémiai mellékhatásként, hogy rozsdásodott tőlük a motor ....
az újabbaknál már kiküszöbölték ezt
arra viszont figyelni kell , hogy új motorba valót raksz bele vagy használtba valót mint ahogy arra is , hogy kuplungos gépbe kell-e vagy sem ! de amúgy jó szerintem lehet én is dobok bele...
Volt egy nem egyszerű kis baleset is Esztergom rallye-n. Egy 106 peugeot dobbantó után teővel jobb elől nekicsapódott egy fának. Vezető kiszállt, navigátort (csaj?) pedig tűzoltók vágták ki autóból. Koponyaműtét, helyszínen mentés közben már lélegeztették. Szegény pára...
Ártani nem árt, ez igaz.
Ámerikai hadseregben a tankokhoz találták ki, ha kilyukad a karter, olaj nélkül is menjen még darabig. Annyit segíthet, ha olaj elfolyik, nem lesz baj egy ideig-jobban viseli. De mondjuk indításkor is sokat segít, amíg nem alakul ki stabil olajfilm, ekkor adódik a motorkopás 70%-a; addig sincs fém-fém súrlódás. Ha a kuplungod viszont ebben az olajban van... mint a japanese gépeknél, akkor aZT IS JÓL MEGKENI...
Most vettem meg 15E Ft-ba fájt!
Az olajmennyiség 15%-át kell a prolongból belekevernem,utána minden olajcserénél meg 5%-ra változik az arány!
Meglátom mi lesz belőle,remélem jó tapasztalatokat szerzek vele!
Egy régebbi Motorrevűben volt az adalékokról egy elég jó cikk.A konklúzió az volt,hogy ha kárt nem okoznak az már jó.Csodák nincsenek.
ez igaz...de jó drága is
Ti mit szoltok ahoz hogy a szervizes azt mondta hogy vegyem meg a géphez a Prolong adalékot,mert hogy ő minden gépébe azt tesz!
És váltig állítja hogy csendesebb lesz a motor tőle,jó a váltónak és a motornak is.
Kb 5%-ot fog a teljesítmény is növekedni tőle,nem minhta kellene még neki több erő!
A súrlódást csökkenti ez az anyag,azt mondja ezért hosszabb a motor élettartalma.
Kinek mi a véleménye erről?
Ha minden jól alakúl akkor jövőhéten hétfőn már ki is fogom próbálni azt a CR-t!
Megírom majd hogy milyen is az a szörnyeteg!
Csak egy a baj amit te mondasz hogy itt még nincs víztér,mert ez még léghűtéses!
bakker nálunk árnyékba 3000 C van napon biztos van vgay 15.000 c
az semmi....környékbéli csávo annak idején felhuzta a furoszárra a kokorica csutkát körbetekerte csiszolopapirral,és már lehetett is furni a simsont
nem semmi technologia
köszi Faisst még1X! ma feltudtam hivni a Fehér Gézát és azt mondta 13ezer a gázfeltöltéssel együtt ha a szárat is cserélni kell akkor meg egy 10-essel drágább! szal elég jóóó! holnap elvileg megy is a postával!
most meg kajálok azt megyek és ki is veszem belöle! majd keresek rola képet!